Skocz do zawartości

Web Hosting Talk

• progreso.pl

Partner technologiczny

Upraszczamy to, co inni starają się komplikować. Prosto, pewnie, przyjaźnie - tak robimy hosting!
  • Kei.pl

Partner technologiczny

Kei.pl działa na polskim rynku internetowym od 2000 roku. Obecnie na blisko 300 serwerach w Centrum Danych Kei.pl znajduje się kilkadziesiąt tysięcy stron WWW.
  • S-NET.info

Partner technologiczny

S-NET to dostawca usług dla biznesu. Najważniejsze usługi świadczone przez firmę to usługi Centrum Danych, dostęp do Internetu, transmisja danych oraz tranzyt do różnych operatorów.
  • Sprint Data Center

Partner technologiczny

Sprint Data Center to jedyne w Polsce północno-wschodniej i jednocześnie jedno z najnowocześniejszych w kraju centrum przechowywania i przetwarzania danych.

- - - - -

http://www.arturro.pl/ opinia

42 odpowiedzi na ten temat

http://www.arturro.pl/ opinia

#41 Linux

Weteran WHT

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1256 postów

Napisany 28 listopad 2008 - 16:16

Mówiąc że nie jeden rusel na świecie miałem na myśli, "wielu oszustów jest na świecie" :).

#42 is_wm

Weteran WHT

• WHT Pro
  • 558 postów

Napisany 28 listopad 2008 - 16:34

Idź na policję... jak masz czas. Jak mnie okradł koleś, który użył proxy to dałem sobie spokój. Znajomy policjant powiedział, że samo przesłuchanie (tzn. formalności) zajmie kilka godzin. Ukradł mi 100 zł, a ja w tym czasie zarobię 2x tyle (np.). Więc rachunek jest raczej prosty, jakkolwiek niemoralnie i nieetycznie by to brzmiało.

#43 Pawel_15

Weteran WHT

• WHT Pro
  • 1441 postów
  • Imię:Paweł

Napisany 28 listopad 2008 - 18:55

Heh i Rusel dał się sfotografować ? Nie może być :) Heh, rozmawiał z szirokiem i nic ? Nie czuł respektu ? Swoją drogą kiedyś wpadnie i tyle będzie. Ja do niego nic nie mam. A że ludzie są durne i skąpe i kupują dedyka za 10$ miesięcznie to już inna sprawa. Głupota i naiwność ludzi nie jest uleczalna.

1 Użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników