Skocz do zawartości

Web Hosting Talk

• progreso.pl

Partner technologiczny

Upraszczamy to, co inni starają się komplikować. Prosto, pewnie, przyjaźnie - tak robimy hosting!
  • Kei.pl

Partner technologiczny

Kei.pl działa na polskim rynku internetowym od 2000 roku. Obecnie na blisko 300 serwerach w Centrum Danych Kei.pl znajduje się kilkadziesiąt tysięcy stron WWW.
  • S-NET.info

Partner technologiczny

S-NET to dostawca usług dla biznesu. Najważniejsze usługi świadczone przez firmę to usługi Centrum Danych, dostęp do Internetu, transmisja danych oraz tranzyt do różnych operatorów.
  • Sprint Data Center

Partner technologiczny

Sprint Data Center to jedyne w Polsce północno-wschodniej i jednocześnie jedno z najnowocześniejszych w kraju centrum przechowywania i przetwarzania danych.

- - - - -

[opinia i pytanie] dmkproject.pl

4 odpowiedzi na ten temat

[opinia i pytanie] dmkproject.pl

#1 NO-IT

Stały użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 249 postów
  • Firma:HitMe.pl
  • Imię:Karol
  • Nazwisko:Chmurzyński

Napisany 10 listopad 2008 - 15:20

Witam!!

Od kliku lat jestem posiadaczem konta w tej firmie i muszę powiedzieć że jestem naprawdę zadowolony. Ale..:D no właśnie na forum tej firmy znalazłem informacje że duża strona 4programers.net musiała opuścić konto ze względu na duże obciążenie serwerów i byli zmuszeni do wykupienia dedyka .Nie wiem jak ta historia sie skończyła ale muszę przyznać że stan obecny mnie nie pokoi ponieważ nic nie robią z oferta kilka lat temu byli naprawdę konkurencyjni i do tej pory nie mam problemów z kontaktem z Admin którego serdecznie pozdrawiam ale stan obecny oferty przestaje mi pasować bo po prostu nic nie robią w tej kwestii w porównaniu z innymi firmami zajmującymi się hostingiem .Jak wiadomo firmy lepiej prosperujące modą sobie pozwolić na zwiększenie swoich ofert ale w tym wypadku za 122zł które płace mogę w innych firmach zakupić naprawdę lepszą ofertę i stąd zaczynają się wątpliwości i coraz większa chęć przeniesienia się na inny serwer:) Jak to ludzka rzecz zacząłem się pytać znajomych i tak wyszło mam pewne obiekcje co do rożnych firm od znajomych wiadomo każdy ma swojego faworyta i nie można dogodzić każdemu. Jeśli mogę zadać pytanie do szanownych ekspertów i właścicieli firm hostingowych bo może mi doradzą co wybrać w obecnym młynie firm hostingowcyh?Jeśli będzie taka możliwość to założę osobny temat w innym dziale zadam konkretne "warunki" które musi dana świadczona usługa przez firmę spełniać abym mógł z niej skorzystać.

Pozdrawiam

#2 Gość_N3T5kY_*

• Goście

Napisany 10 listopad 2008 - 15:23

Co dalej?

Jak to co ?
ProHost, Hekko.

dmkproject.pl ma serwery w USA, tutaj masz w PL :D

#3 matt

Stały użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 474 postów
  • Imię:Mateusz

Napisany 10 listopad 2008 - 15:25

Hekko :D Z ProHost nie mialem przyjemnosci :)
Serwery Dedykowane@ eFuturo.pl
Serwery WWW@ Hekko.pl

DataCenter

#4 Malas

Weteran WHT

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 705 postów
  • Imię:Mateusz

Napisany 10 listopad 2008 - 15:55

Ja bym doradził Prohost, byłem ich klientem i jestem bardzo zadowolony.
 BayerLeverkusen.pl - serwis kibiców Bayeru Leverkusen! 

#5 NO-IT

Stały użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 249 postów
  • Firma:HitMe.pl
  • Imię:Karol
  • Nazwisko:Chmurzyński

Napisany 11 listopad 2008 - 11:02

no dobrze widze rózne zdania tak samo jak u moich znajomych tylko nikt nie wie co będzie dalej z dmkproject i przepraszam że nie sprecyzowałem pytania ale jak wiadomo apetyt rośnie w miare jedzienia więc w innym dziale zakładam temat o szukaniu nowego serwera i jak tylko założe podam link w tym temacie:)

Pozdrawiam

1 Użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników