Witam!!
Od kliku lat jestem posiadaczem konta w tej firmie i muszę powiedzieć że jestem naprawdę zadowolony. Ale..

no właśnie na forum tej firmy znalazłem informacje że duża strona 4programers.net musiała opuścić konto ze względu na duże obciążenie serwerów i byli zmuszeni do wykupienia dedyka .Nie wiem jak ta historia sie skończyła ale muszę przyznać że stan obecny mnie nie pokoi ponieważ nic nie robią z oferta kilka lat temu byli naprawdę konkurencyjni i do tej pory nie mam problemów z kontaktem z Admin którego serdecznie pozdrawiam ale stan obecny oferty przestaje mi pasować bo po prostu nic nie robią w tej kwestii w porównaniu z innymi firmami zajmującymi się hostingiem .Jak wiadomo firmy lepiej prosperujące modą sobie pozwolić na zwiększenie swoich ofert ale w tym wypadku za 122zł które płace mogę w innych firmach zakupić naprawdę lepszą ofertę i stąd zaczynają się wątpliwości i coraz większa chęć przeniesienia się na inny serwer:) Jak to ludzka rzecz zacząłem się pytać znajomych i tak wyszło mam pewne obiekcje co do rożnych firm od znajomych wiadomo każdy ma swojego faworyta i nie można dogodzić każdemu. Jeśli mogę zadać pytanie do szanownych ekspertów i właścicieli firm hostingowych bo może mi doradzą co wybrać w obecnym młynie firm hostingowcyh?Jeśli będzie taka możliwość to założę osobny temat w innym dziale zadam konkretne "warunki" które musi dana świadczona usługa przez firmę spełniać abym mógł z niej skorzystać.
Pozdrawiam