NETIA Flexopartner - BANDA - odradzam
NETIA Flexopartner - BANDA - odradzam
Napisany 01 listopad 2008 - 09:12
od kilku lat korzystam z usługi Netia (wcześniej Pro Futuro) Flexopartner (www.flexopartner.pl). W tym roku miarka się przebrała i postanowiłem o tym napisać. ZDECYDOWANIE ODRADZAM konta resellerskie w tej firmie. Serwery DNS wiecznie się wywalają a zgłaszanie usterek na infolinię, to porażka. Cytuję: "przyjmuję zgłoszenie - oddzwonimy" i guzik - strony leżą bo ich serwer DNS leży (ns1.futuro.pl) a o oddzwonieniu można zapomnieć. ZAŁAMKA Panowie - odradzam ich.
Aktualnie mam dwa małe konta na FireHoście i Hekko - z obydwu jestem zadowolony - działają o niebo lepiej niż "wielka profesjonalna Netia".
Do końca roku przenoszę wyszyskie moje strony z ^@%$@$@$%$ Netii na inny serwer (jeszcze około 15 domen). Pewnie padnie albo na Hekko albo na Firehosta.
Dzisiaj święto a ja się od rana wk.... na Netię - wg nich w święta się świętuje a nie sprawdza czy własne serwisy www działają... ehhhh
Pozdrawiam, Piotr
p.s. mam nadzieję, że przeczyta to jak najwięcej osób (forum jest wyyyyysoko w google) i ludzie dadzą sobie spokój z pseudo profesjonalną firmą Netia/ProFuturo
Napisany 01 listopad 2008 - 09:36
Napisany 01 listopad 2008 - 10:11
Linux, o 1.11.2008, 09:36, powiedział:
Netia nie wchodzila w hosting tylko przejela go wraz Pro Furturo.
IQ PL : Profesjonalny Hosting, Serwery wirtualne i Serwery Dedykowane DELL w Polsce
Napisany 01 listopad 2008 - 10:15
krzysztofgda, o 1.11.2008, 10:11, powiedział:
No, no, jasne
A http://www.nethosting.pl ?
Napisany 01 listopad 2008 - 11:01
Napisany 01 listopad 2008 - 14:04
#7 Gość_N3T5kY_*
Napisany 01 listopad 2008 - 14:23
Już nie wspominając o ich zajefajnym panelu, noi php.ini też wyjazdowe
EDIT
Bym zapomiał, safemode on
1 Użytkowników czyta ten temat