Skocz do zawartości

Web Hosting Talk

  • progreso.pl

    Partner technologiczny

    Upraszczamy to, co inni starają się komplikować. Prosto, pewnie, przyjaźnie - tak robimy hosting!
  • Kei.pl

    Partner technologiczny

    Kei.pl działa na polskim rynku internetowym od 2000 roku. Obecnie na blisko 300 serwerach w Centrum Danych Kei.pl znajduje się kilkadziesiąt tysięcy stron WWW.
  • S-NET.info

    Partner technologiczny

    S-NET to dostawca usług dla biznesu. Najważniejsze usługi świadczone przez firmę to usługi Centrum Danych, dostęp do Internetu, transmisja danych oraz tranzyt do różnych operatorów.
  • Sprint Data Center

    Partner technologiczny

    Sprint Data Center to jedyne w Polsce północno-wschodniej i jednocześnie jedno z najnowocześniejszych w kraju centrum przechowywania i przetwarzania danych.

 

- - - - -

authinfo.pl - co to jest?


11 odpowiedzi na ten temat

authinfo.pl - co to jest?

#1 Tomi

    Weteran WHT

  • Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1124 postów

Napisany 04 październik 2008 - 14:03

Tak sobie szperając w sieci natrafiłem na http://authinfo.pl ciekawe co to za twór. Jakoś dziwnie przypomina mi home.pl. Ciekawe czy w Szczecinie już wiedzą ze mają klona w Zielonej Górze.

#2 Gość_N3T5kY_*

  • Goście

Napisany 04 październik 2008 - 14:22

http://authinfo.pl/super-promocje.html?PHP...1eeaef89fb842ac

Jakie ładne promocje ;)

I kontakt też wspaniały ciekawe co powie pani na infolini
Jakiś pan obiera :)

#3 pzebracki

    Weteran WHT

  • WHT Pro
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1360 postów
  • Skąd:Skarżysko-Kam / Łódź / Bydgoszcz
  • Imię:Patryk

Napisany 04 październik 2008 - 14:27

hmm a moze plagiat ?

home.pl ;)

#4 Młody~

    Regularny użytkownik

  • Użytkownicy
  • 76 postów
  • Skąd:Warsaw

Napisany 04 październik 2008 - 16:13

Zobaczcie to, albo zakładkę "O nas"
http://authinfo.pl/o...icom_domena.png

Operator Łukasz_Daszkiewicz: Jest to nasz byly posrednik, jednak nie prowadzimy juz z min wspolpracy.

To napisał home.

#5 scz

    Weteran WHT

  • Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 814 postów
  • Skąd:Radom
  • Imię:Artur
  • Nazwisko:

Napisany 04 październik 2008 - 16:24

podszywają się pod home?
Art. 31. 2. Każdy jest obowiązany szanować wolności i prawa innych. Nikogo nie wolno zmuszać do czynienia tego, czego prawo mu nie nakazuje. - Konstytucja RP

Potrzebujesz Dolarów na PayPal?
Wyślij prywatną wiadomość.

#6 verde

    drverde

  • Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 480 postów
  • Skąd:z tąd
  • Firma:-------
  • Imię:Michał
  • Nazwisko:--------

Napisany 04 październik 2008 - 16:27

no co kopiowac to kopiwac ale home :) niedlugo oneta sklonuja ;)
Anonimowość w Internecie to fikcja, a Internet nie stoi poza prawem. Kary nie są wirtualne

#7 Jor.pl

    Stały użytkownik

  • Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 146 postów
  • Firma:Jor.pl

Napisany 04 październik 2008 - 16:56

http://authinfo.pl/o-nas.html -
"Witamy na serwerze Ogicom
Podany przez Ciebie adres jest nieaktywny"
Ciekawe ;)
Sprawdzony tani hosting Jor.pl - konta www w Polsce!

Kod rabatowy uprawniający do aż 50% zniżki na dowolne konto - "wht"

Promocja ważna do odwołania - łączy się z innymi promocjami.

Serwery dedykowane, tani hosting, serwery VPS. Najlepszy sposób na podlinkowanie stron!

#8 is_wm

    Weteran WHT

  • WHT Pro
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 558 postów

Napisany 04 październik 2008 - 16:59

Przeciez to jest jakis program partnerski, widzialem juz wiele razy takie lustra (np. www.v.pl).

#9 Gość_N3T5kY_*

  • Goście

Napisany 04 październik 2008 - 17:26

Cytuj

Dostawcą usług jest Network System Engineers. z siedzibą w Zielonej Górze, ul. Mickiewicza 3,

Czyli oni sprzedają ;> więc powinni mieć nip.

#10 Mescam

    Często na forum

  • Użytkownicy
  • 63 postów

Napisany 04 październik 2008 - 19:34

W ogóle jest jakiś program partnerski w home.pl ?
http://mescam.pl - DevBlog
int getRandomNumber { return 4; }

#11 Relayed

    Stały użytkownik

  • WHT Pro
  • PipPipPipPipPip
  • 475 postów
  • Skąd:Gdańsk
  • Imię:Filip

Napisany 04 październik 2008 - 20:21

Jest.

#12 Gość_N3T5kY_*

  • Goście

Napisany 05 październik 2008 - 10:40

Cytuj

Dziekujemy za wiadomosc, opisana sytuacja jest nam juz znana.

Uprzejmie informuje, ze firma wystepujaca pod adresem www.authinfo.pl
nie jest partnerem firmy Home.pl.

W razie jakichkolwiek pytan badz watpliwosci zapraszam do kontaktu.

--
pozdrawiam
Jakub Janowiak
BOK home.pl

;)





1 Użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników