opinie: leaseweb.com - serwery dedykowane
- «
- Poprzedni
- Strona 4 z 4
- 2
- 3
- 4
opinie: leaseweb.com - serwery dedykowane
Napisany 01 luty 2009 - 11:58
Napisany 13 luty 2009 - 02:01
gdzies już pisałem , ale LW ma chyba jakieś spore problemy ze sobą.
wybitnie ograniczyli liczbę konfiguracji serwerów dedykowanych, baaaardzo mocno okroili ofertę.
http://www.leaseweb.com/en/products/dedica...rvers/packages/
unmetered server ostatni (3), teraz łączy w sobie poprzedni storage server z unmetered server i to chyba jest jedyny sensowny serwer w porównaniu do tego co było kiedys. dodatkowo ceny wzrosły
aktualnie w panelu lw jest taka informacja
currently we are processing all received payments, this process can take a bit longer then you are used to. Please be patient while we process all payments, and update the payment status in the SSC. In the meantime we will not suspend customers with unmatched payments.
Kind regards,
LeaseWeb Administration
myślę że LW ma jakiś mega problem ze sobą, jakość odpowiedzi sales@lw spadła i to w sposób baaardzo dziwny.
wie może ktoś coś więcej?
Napisany 13 luty 2009 - 02:21
Klient który kupił serwer przez nas w LW miał opłacony do dnia 26 luty 2009 i zrezygnował (zgodnie z regulaminem zgłaszając to 30 dni wcześniej przed kolejną płątnością) a co zrobiło LW ? wyłączyło serwer oraz zrobiło format dysku dnia 8 luty.... 1400 zł za serwer to nie mało.... Nie polecam obecnie LW.
Active-Hosting.pl - Tanie VPS'y od 20 zł netto miesięcznie - Tanie konta www
ROOTHosting.pl - Serwery dedykowane - kolokacja
GTS energis - Crowley - DC PL-Łódź
Napisany 13 luty 2009 - 02:46
czy to już tak będzie cały czas ? teraz to oni nawet dobrych cen nie mają. jeszcze półtora miesiaca temu za 140e był 2xquad z 2x1tb + 2x80GB hdd. słabo widzę przyszłość LW.
mam nadzieję że wrócą na swą poprzednią drogę rozwoju.
Napisany 13 luty 2009 - 13:25
crazyluki, o 13.02.2009, 02:46, powiedział:
czy to już tak będzie cały czas ? teraz to oni nawet dobrych cen nie mają. jeszcze półtora miesiaca temu za 140e był 2xquad z 2x1tb + 2x80GB hdd. słabo widzę przyszłość LW.
mam nadzieję że wrócą na swą poprzednią drogę rozwoju.
nie wiem nic przykro mi.
Active-Hosting.pl - Tanie VPS'y od 20 zł netto miesięcznie - Tanie konta www
ROOTHosting.pl - Serwery dedykowane - kolokacja
GTS energis - Crowley - DC PL-Łódź
1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników