Skocz do zawartości

Web Hosting Talk

• progreso.pl

Partner technologiczny

Upraszczamy to, co inni starają się komplikować. Prosto, pewnie, przyjaźnie - tak robimy hosting!
  • Kei.pl

Partner technologiczny

Kei.pl działa na polskim rynku internetowym od 2000 roku. Obecnie na blisko 300 serwerach w Centrum Danych Kei.pl znajduje się kilkadziesiąt tysięcy stron WWW.
  • S-NET.info

Partner technologiczny

S-NET to dostawca usług dla biznesu. Najważniejsze usługi świadczone przez firmę to usługi Centrum Danych, dostęp do Internetu, transmisja danych oraz tranzyt do różnych operatorów.
  • Sprint Data Center

Partner technologiczny

Sprint Data Center to jedyne w Polsce północno-wschodniej i jednocześnie jedno z najnowocześniejszych w kraju centrum przechowywania i przetwarzania danych.

[linuxpl]Konto testiowe, moija 7 dni, co się dzieje z nim?

4 odpowiedzi na ten temat

[linuxpl]Konto testiowe, moija 7 dni, co się dzieje z nim?

#1 Bełzebiusz

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 0 postów

Napisany 08 wrzesień 2008 - 19:32

Zamówiłem 6 dni temu konto w linuxpl.com 1gb, jutro mija mi testowy tydzień i jutro chcę wpłacić pieniądze. Co się dzieje z moim kontem w tych 3 dniach zanim dojdzie przelew?

#2 kaczy

Stały użytkownik

• Firma Bronze
  • PipPipPipPipPip
  • 377 postów
  • Firma:PHU DustNet
  • Imię:Krzysztof

Napisany 08 wrzesień 2008 - 19:35

Zobacz postBełzebiusz, o 8.09.2008, 20:32, powiedział:

Zamówiłem 6 dni temu konto w linuxpl.com 1gb, jutro mija mi testowy tydzień i jutro chcę wpłacić pieniądze. Co się dzieje z moim kontem w tych 3 dniach zanim dojdzie przelew?
Czy to forum to publiczny BOK firmy linuxpl.com?
dust.pl - hosting klasy business [ kompleksowe rozwiązania dla Twojego biznesu ]
Markowe serwery DELL kolokowane w Polsce, bezpośredni styk do zasobów: TPNET, PL-IX, WIX, AC-X
konto biznes start (1GB/30GB) kod rabatowy wht - 150zł/rok lub 50zł/pół roku (netto)
NIP: 7712529108, REGON: 100262620, Infolinia handlowa: 0801 000 867

#3 Bełzebiusz

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 0 postów

Napisany 08 wrzesień 2008 - 19:36

Do BOKU napisałem, ale milczy, trochę już w stronę włożyłem pracy więc wolę się zapytać.

#4 Tomasz Fiedoruk

BOSS

• Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4317 postów
  • Firma:WHT

Napisany 08 wrzesień 2008 - 19:40

Zobacz postBełzebiusz, o 8.09.2008, 20:36, powiedział:

Do BOKU napisałem, ale milczy, trochę już w stronę włożyłem pracy więc wolę się zapytać.
I nadal chcesz tam kupować konto? :P
Masz stronę? Zarabiaj na sprzedaży linków. Gwarantowane stawki od pierwszego dnia SeoPilot

#5 Prohost

Weteran WHT

• WHT Pro
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 905 postów
  • Firma:Prohost.pl
  • Imię:Szymon
  • Nazwisko:Rybczyński

Napisany 08 wrzesień 2008 - 20:03

Najlepiej skopiować stronę zanim będzie płacz.
prohost.pl - Hosting na profesjonalnych serwerach Dell PowerEdge zlokalizowanych w Polsce.
Minimalna konfiguracja: dual quad core xeon, 8gb ram, dyski sas 15krpm raid10.
Codzienne kopie bezpieczeństwa. Support 24/7 z czasem odpowiedzi do 5 minut i czatem online.
Serwery VPS z gwarantowanymi zasobami od 100zł/m. Dostępne plany reseller. Panele Cpanel i DirectAdmin.

1 Użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników