Skocz do zawartości

Web Hosting Talk

• progreso.pl

Partner technologiczny

Upraszczamy to, co inni starają się komplikować. Prosto, pewnie, przyjaźnie - tak robimy hosting!
  • Kei.pl

Partner technologiczny

Kei.pl działa na polskim rynku internetowym od 2000 roku. Obecnie na blisko 300 serwerach w Centrum Danych Kei.pl znajduje się kilkadziesiąt tysięcy stron WWW.
  • S-NET.info

Partner technologiczny

S-NET to dostawca usług dla biznesu. Najważniejsze usługi świadczone przez firmę to usługi Centrum Danych, dostęp do Internetu, transmisja danych oraz tranzyt do różnych operatorów.
  • Sprint Data Center

Partner technologiczny

Sprint Data Center to jedyne w Polsce północno-wschodniej i jednocześnie jedno z najnowocześniejszych w kraju centrum przechowywania i przetwarzania danych.

- - - - -

Opinie progreso.pl

148 odpowiedzi na ten temat

Opinie progreso.pl

#141 Riess

Często na forum

• Użytkownicy
  • 55 postów
  • Imię:Rafał

Napisany 16 grudzień 2011 - 08:16

Święto lasu bo oto dostałem dziś e-mail od Progreso:

Zwiększamy ilość miejsca do 50 GB. To dokładnie 10x więcej. Za mało? Znosimy zupełnie limit transferu dla wszystkich usług. Nie musisz nic robić, nowe parametry będą aktywne jeszcze dziś. Cena nie zmienia się.

Z jednej strony: super! Bałem się że w tym roku będę musiał iść na coś większego bo mogło mi transferu zabraknąć a tutaj proszę, no-limit.

Zaś z drugiej... oby się drugie Home nie zrobiło.

EDIT:

A na FB też zaskoczenie, nowy Ekstranet :)

Screen 1
Screen 2

Ten post był edytowany przez Riess dnia: 16 grudzień 2011 - 08:23

Chwała Eris! 23!

#142 Sponsi

Weteran WHT

• WHT Pro
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3124 postów
  • Firma:GSA
  • Imię:Miłosz

Napisany 16 grudzień 2011 - 13:38

Wygląda na to, że panel rzeczywiście będzie na Święta ;;;; )

Ciekawe tylko, czy progreso ma zamiar poprawić działanie BOKu, swego czasu mój faworyt w hostingu (jeszcze za czasów civ.pl)... echhh...

#143 rshmn

Stały użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 161 postów
  • Firma:progreso.pl
  • Imię:Wojtek
  • Nazwisko:Szczęch

Napisany 16 grudzień 2011 - 14:23

Zobacz postSponsi, o 16 grudzień 2011 - 13:38, powiedział:

Wygląda na to, że panel rzeczywiście będzie na Święta ;;;; )

Ciekawe tylko, czy progreso ma zamiar poprawić działanie BOKu, swego czasu mój faworyt w hostingu (jeszcze za czasów civ.pl)... echhh...

Nie bedzie na Swieta. Chcemy to zrobic spokojnie po Sylwestrze. Panel generalnie juz jest i dziala, w tej chwili pastwimy sie nad strona startowa calego ex'a. Wypuscimy go jak zmaltretuja go nasi testerzy.

Tak - BOK to pierwsza rzecz, za ktora sie wzielismy i wpielismy nowy system pare dni temu. Czas oczekiwania na odpowiedz powinien zmienic sie drastycznie na korzysc - wiekszosc rzeczy zajmuje nam teraz sekunde. W starym extranecie mase rzeczy musielismy robic recznie - uparlismy sie na model serwera/jajka i mikrojezyka, ktory potem okazal sie problematyczny w rozwoju, ale ktos musi przecierac szlaki, nie?;) Nowy demon jest przede wszystkim otwarty - dopisywanie nowych modulow to przyjemnosc, a obsluga klientow jest w tym momencie (w sensie wygody dla nas) kapitalna.

@Reiss - nie martw sie. Nie chcemy byc kopia jakiejkolwiek z naszych konkurencji. Lubimy robic rzeczy po swojemu.

Bede tutaj czesciej zagladal - jezeli ktos chce na mnie nawrzeszczec, zapytac o cos etc. to... ;)
Wojtek z progreso / http://facebook.com/progresopl

#144 Sponsi

Weteran WHT

• WHT Pro
  • 3124 postów

Napisany 16 grudzień 2011 - 18:20

rshmn szczerze, to na rynku jest taka posucha, że macie szansę na "nowe otwarcie", tylko tym razem bez wtop...
ja trzymam kciuki, mimo wszystko...

#145 rshmn

Stały użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 161 postów

Napisany 17 grudzień 2011 - 12:08

Posuchy nie ma - ofert jest wiecej niz kiedykolwiek, ale - na nasze szczescie - sporo im brakuje. Trzymaj, trzymaj - jak przyjdziesz do nas po dobroci kiedys to zrobimy tygodniowa impreze w firmie;)

#146 Sponsi

Weteran WHT

• WHT Pro
  • 3124 postów

Napisany 17 grudzień 2011 - 14:09

rshmn jest posucha, jest... dla mnie wysyp hostingów z serwerami w OVH/DE/w śląskiej piwnicy z DA/cPanelem i dennym PR-em forumowym, do tego dzieciakami jako "menedżerami" to nie jest brak posuchy : )

Ten post był edytowany przez Sponsi dnia: 17 grudzień 2011 - 14:09

#147 rshmn

Stały użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 161 postów

Napisany 17 grudzień 2011 - 18:50

Zobacz postSponsi, o 17 grudzień 2011 - 14:09, powiedział:

rshmn jest posucha, jest... dla mnie wysyp hostingów z serwerami w OVH/DE/w śląskiej piwnicy z DA/cPanelem i dennym PR-em forumowym, do tego dzieciakami jako "menedżerami" to nie jest brak posuchy : )

No ale to dobrze. Ja sie tam ciesze:) Robisz strony? Robisz. Boisz sie template'ow za 30 PLN? No wlasnie:) Predzej czy pozniej i tak klient kupi cos, co pozwala zarabiac. Im wiecej niskiej jakosci uslug tym lepiej wyglada sie na ich tle. Ja nie wierze w takie rozwiazania, dlatego Progreso nie wprowadzi templatow bo uwazam to za poroniony pomysl i psucie rynku, dlatego bedziemy meczyc extranet, chociaz kupno dp/cp jest znacznie prostsze i nieporownywalnie tansze.

#148 Sponsi

Weteran WHT

• WHT Pro
  • 3124 postów

Napisany 17 grudzień 2011 - 19:42

No ja się nie cieszę, bo wolałbym 10 firm, które mają coś innego niż reszta, a nie 3 firmy...

#149 Tomasz Fiedoruk

BOSS

• Administrator
  • 4317 postów
  • Firma:WHT

Napisany 19 grudzień 2011 - 16:46

Moduł dodawania opinii o firmie: http://www.webhostin...89-progreso-pl/
Profil firmy: http://www.webhostin...89-progreso-pl/
Dyskusje o ofercie i firmie: http://www.webhostin...sje-progresopl/
Masz stronę? Zarabiaj na sprzedaży linków. Gwarantowane stawki od pierwszego dnia SeoPilot

1 Użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników