opinie szybki-serwer.pl
opinie szybki-serwer.pl
Napisany 14 grudzień 2010 - 10:22
maila wysłałeś dziś o godz. 9.22
dostałeś odpowiedź,
domena Ci nie działa bo nie są ustawione nasze dns-y,
Najlepszy tani hosting stron www.
Bierzesz co potrzebujesz hosting skrojony na miarę
( ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru )
Tanie serwery shoutcast , e-rds, autopiloty mp3 i ACC+, TransCoder ...
Napisany 15 grudzień 2010 - 19:36
Fatalna obsługa klienta. Odpowiedź dopiero na 2-3 mail (a i to nie zawsze). Odzywają się wtedy kiedy przychodzi płatność za serwer. Jeśli klient ma problem to olewają go. Serwery non stop padają. O fakturze VAT, albo rachunku można zapomnieć. Serwer ma tylko zalety jeśli kupi się najtańsze konto, jeśli droższe to szkoda nerwów.
Napisany 15 grudzień 2010 - 22:55
2. nie było padów żadnego serwera od chyba 3 miesięcy, a w zasadzie od lata, pomijając zawirowania z adresami IP,
co to znaczy "non stop padają" ?
3. jeżeli chcesz FV po prostu napisz @
Napisany 16 grudzień 2010 - 12:48
Edart, o 15 grudzień 2010 - 22:55, powiedział:
2. nie było padów żadnego serwera od chyba 3 miesięcy, a w zasadzie od lata, pomijając zawirowania z adresami IP,
co to znaczy "non stop padają" ?
3. jeżeli chcesz FV po prostu napisz @
1. Możliwe, ale ja nie dostałem odpowiedzi, a potrzebowałem szybko rozwiązania. Pisałem na wasz BOK, a także na adres: admin@szybki-serwer.pl, pisałem na gadugadu, próbowałem się dodzwonić.. W końcu przestałem. No bo ile można.
2. Nie robiłem statystyk, ale taka sytuacja była w październiku, gdzie mogłem zgadywać czy po wpisaniu do przeglądarki adresu mojej strony zadziała, czy nie.
Zresztą to już i tak nieistotne bo przeniosłem się do innego usługodawcy. Nie mogłem sobie pozwolić na sytuację z p. 1.
Napisany 29 grudzień 2010 - 14:29
Napisany 29 grudzień 2010 - 14:36
PMan, o 29 grudzień 2010 - 14:29, powiedział:
Domena była w kwarantannie dłuższy okres czasu. Skoro przez te 2-3 tygodnie właściciel nie zauważył jej braku to raczej nie ma co po niej płakać
Napisany 29 grudzień 2010 - 14:52
Napisany 04 styczeń 2011 - 17:22
Ja jestem w stanie zrozumieć wszystko, ale nieodpowiadanie na maile będąc webhosterem? Rozumiem, dzień, dwa, ale nie tydzień!
Jeżeli ktoś nie jest w stanie uwierzyć (a raczej wszyscy są po postach wyżej), proszę spojrzeć tutaj: http://i55.tinypic.com/1z6e2rk.png i przeczytać datę wysłania.
Napisany 05 styczeń 2011 - 14:22
Niestety kontakt znow sie urwal i od 20 grudnia 2010 nie otrzymalem odpowiedzi na moje zgloszenia. Kontakt z obsluga techniczna jest zaden. NIE POLECAM i zaluje, ze wykupilem tam kilka kont, przy takim poziomie uslug na pewno nie przedluze.
Napisany 05 styczeń 2011 - 14:31
Po powyższych postach przypuszczam że jest jakaś niewielka grupa osób których maile do nas nie dochodzą,
sądząc po ilości otrzymywanych maili co dzień wątpię aby było to spowodowane działaniem poczty na naszym serwerze.
Proszę o przesyłanie zgłoszeń poprzez ticket w panelu, na pewno dojdzie.
Napisany 31 styczeń 2011 - 17:20
Na wszystkich forach bede odradzal za nieprofesjonalizm i brak supportu.
Napisany 31 styczeń 2011 - 17:40
Napisany 31 styczeń 2011 - 17:48
Strona wizytówką firmy...
Napisany 03 luty 2011 - 00:09
Zdecydowanie odradzam tam kupowania usług, ja straciłem na tym 42zł i cieszę się że nie kupiłem większej ilości slotów. Pisałem 2 posty wcześniej że miałem problemy, użyłem wszelkich możliwości kontaktu i jedynie SMS sprawił że pan był łaskaw odpowiedzieć klientowi, i a dokładnie to że serwer jest już na pewno aktywny i mam napisać na inny mail (nie shouted który mi podano), tak też zrobiłem ciesząc się że po 4 dniach bez odpowiedzi w końcu będę miał radio, jednak dostałem odpowiedź że serwer nie jest jednak aktywny i "odezwie sie" jak będzie coś wiedział, gdy zapytałem ile to potrwa do do dnia dzisiejszego brak odpowiedzi. TO KPINY A NIE FIRMA! Dziś pisałem że chcę zwrot pieniędzy i pewnie też nie odzyskam pieniędzy, jednak jestem gotów wnieść sprawę do sądu nawet jak będę na tym mocno stratny, tylko po to by ta śmieszna "firma" dostała nauczę i usunęła się z rynku swoimi beznadziejnymi usługami oszukując klientów.
Jak można po 4 dniach od wpłacenia pieniędzy powiedzieć że dostanę odpowiedź jak będzie coś wiadomo, bo skoro jak ma być coś wiadomo jak to właściciel firmy, kogo on chce się pytać? Czy gdy pójdę kupić telewizor i zapłacę za niego to czy w jakimś sklepie powiedzą mi że odezwą się jak będą coś wiedzieli zamykając drzwi udając że ich nie ma? Nawet na serwisach aukcyjnych nie spotkałem się z czymś takim, a to niby jest "firma".
Dziś kupiłem usługę w innej firmie a dokładne radiohost.pl - reklama? Może i tak ale żałuję że nie zainteresowałem się ich ofertą wcześniej bo serwer otrzymałem po 5 minutach i od razu odpaliłem radio, a nie jak tutaj po prawie tygodniu brak czegokolwiek.
Jeśli nie chcecie tracić pieniędzy i nerwów to unikajcie tej "firmy". Administrator bezszczelnie kłamie na tym forum że maile są rozpatrywane na okrągło itp, jedyne słowo które mi tutaj odpowiada to KPINY i nic więcej... Teraz będę biegał po sądach ale trudno, jakieś zasady muszą być a nie traktowanie klienta jak byle kogo.
Pozdrawiam
Napisany 03 luty 2011 - 16:34
W szybki-serwer.pl miałem serwer ja i mój dobry kolega, ponieważ obaj zajmujemy się tym samym. Ja pierwszy zrezygnowałem z serwera z powodu awaryjności i praktycznie braku pomocy technicznej. Kolega zaczekał aż serwer wygaśnie i już więcej nie odnawiał. Totalne dno, zachęcają ceną ale tak na prawdę serwer nie jest wart 1zł, bo można mieć lepszy hosting za darmo, tyle.
Napisany 03 luty 2011 - 22:41
zacznę od tego że wbrew temu co zarzuca mi 2-3 osoby wszelkie zgłoszenia, zapytania na maile są rozpatrywane na bieżąco, sprawdzam to i widzę, owszem są maile bez odpowiedzi ale takie w których nie ma podanego adresu odbiorcy,
owszem są nieodpisane pytania na gg, ale takie w których nadawca napisał: "witam" i koniec.
Najlepszym kontaktem jest ticket z panelu, ale jakoś niewielu z tego korzysta (ticket w obrębie jednego serwera na pewno zawsze dojdzie).
shoorty, prześlij mi na pw swój problem bo go po prostu nie znam, zwłaszcza że tak długo trwa.
sorxes, jak Ci jest tak bardzo potrzebna nasza nowa strona do działania Twojej to sorry,
to wybacz, już jest na ukończeniu ale jeszcze jej nie widać,
d4nny89, awarie o których piszesz pewnie były w lipcu ubiegłego roku a spowodowane nie były awariami serwerów
a dostępem do nich (albo łącza albo prąd) , niestety w tym czasie serwerownia zaserwowała nam taką niespodziankę,
ale firma istnieje długo dłużej i "starszym stażem" klientom dało się tą sytuację wyjaśnić, wiadomo że są też tacy klienci którzy pewnie w tym czasie poniesli milionowe straty - jak pewnie Ty- więc postanowili się przenieść.
verona - napisz mi na pw tytuł przelewu i odeślę kase, jeżeli coś takiego było.
Uwierz mi że nie po to ileś lat prowadzę firmę aby Ciebie naciągnąć na 42 zł. i może uciec do ciepłych krajów.
Bez jaj.
w dodatku nie piszesz o usługach szybki-serwer.pl a o innych,
więc jak coś założ nowy wątek bo firma ma kilka marek
Napisany 04 luty 2011 - 21:32
Napisany 04 luty 2011 - 22:06
A błędy nadal się czają. Profesjonalne podejście do sprawy.
Napisany 05 luty 2011 - 16:45
Napisany 07 luty 2011 - 22:08
Powtarzam raz jeszcze - jest to zupełnie niepoważna firma. Jeśli nie chcesz stracić czasu, nerwów i pieniędzy to nie korzystaj z usług Szybki-serwer.pl.
1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników

Ten temat jest zamknięty