Skocz do zawartości

Web Hosting Talk

• progreso.pl

Partner technologiczny

Upraszczamy to, co inni starają się komplikować. Prosto, pewnie, przyjaźnie - tak robimy hosting!
  • Kei.pl

Partner technologiczny

Kei.pl działa na polskim rynku internetowym od 2000 roku. Obecnie na blisko 300 serwerach w Centrum Danych Kei.pl znajduje się kilkadziesiąt tysięcy stron WWW.
  • S-NET.info

Partner technologiczny

S-NET to dostawca usług dla biznesu. Najważniejsze usługi świadczone przez firmę to usługi Centrum Danych, dostęp do Internetu, transmisja danych oraz tranzyt do różnych operatorów.
  • Sprint Data Center

Partner technologiczny

Sprint Data Center to jedyne w Polsce północno-wschodniej i jednocześnie jedno z najnowocześniejszych w kraju centrum przechowywania i przetwarzania danych.

* * * * * 1 Głosów

Opinie o iswift.eu

8 odpowiedzi na ten temat

Opinie o iswift.eu

#1 WPNJ

Stały użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 146 postów

Napisany 18 sierpień 2008 - 22:41

Przeglądałem allegro i trafiłem na "firmę" hostingową www.iswift.eu. Oczywiście danych "firmy" szukać na próżno, ale za to mamy nawet ładny layout i rewelacyjną oferte!!! http://iswift.eu/?site=oferta
Konta za 0zł!!!! Ale to tylko promocja....chociaż http://iswift.eu/index.php#aktualnosci a tam piszą, że promocja trwa od 10.03.08 - 10.06.08, a dzięki Bogu mamy już niemalże wrzesień. Z tego wszystkiego to lay ładny, a tak to strasznie pachnie krzakiem.
Polecam: ViPower.pl, MasterNET.pl

#2 piotrostr

Czasami na forum

• Użytkownicy
  • 30 postów

Napisany 27 wrzesień 2009 - 16:23

Ja korzystam z najmniejszego konta, kupiłem sobie w marcu żeby przetestować aplikację którą robimy. Nie mam żadnych problemów pomimo tego, że skrypt jest mocno wymagający (co godzinę łaczy się z kilkudziesięcioma blogami i zbiera dane), nic się jeszcze nie wykrzaczyło nigdy. Ostatnio gdzieś coś przenosili, ale nie było żadnego bólu, nawet tego nie odczułem a siedzę przy projekcie bardzo często. Sam się zdziwiłem. Wart polecenia.

#3 sprzedaz

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 3 postów

Napisany 25 styczeń 2010 - 18:36

Jakieś aktualne opinie na temat hostingu? Bardzo podoba mi się ich oferta, ale w internecie mało informacji poza kilkoma strzępkami pozytywnych danych. Ktoś może korzysta na forum z nich?

#4 simon186

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 14 postów

Napisany 26 styczeń 2010 - 12:07

Zobacz postsprzedaz, o 25 styczeń 2010 - 18:36, powiedział:

Jakieś aktualne opinie na temat hostingu? Bardzo podoba mi się ich oferta, ale w internecie mało informacji poza kilkoma strzępkami pozytywnych danych. Ktoś może korzysta na forum z nich?
Mam u nich kilka kont od prawie początku ich istnienia. Dwa razy przenosili jedno z moich kont jednak w ogóle tego nie odczułem. Administratorzy odpisują w przeciągu 15 minut , dział telefoniczny też niczego sobie tak więc mogę polecać. Stosunek jakość/cena na najwyższym poziomie.
Regały metalowe - Regały metalowe
Tablice diodowe - Tablice diodowe

#5 iSwift.pl

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 9 postów
  • Firma:iSwift.pl
  • Imię:Szymon
  • Nazwisko:Jędrzejczak

Napisany 26 sierpień 2010 - 10:35

Witam!

Mamy przyjemność poinformować, że nasza nowa strona właśnie ruszyła. W nowej wersji zostało wyelimonowane sporo błędów. Staraliśmy się by zarządzanie kontem było przyjemniejsze i łatwiejsze.

- Uwidoczniliśmy ofertę rejestracji domen
- Poprawiliśmy obsługę chatu
- Wprowadziliśmy transfery domen
- Zmodyfikowaliśmy sposób zamawiania kont

a także poprawliśmy szereg drobnych elementów

Nowością w działaniu naszej firmy jest wspieranie fundacji HELP LIBERIA. Od każdego zamówienia oraz odnowienia kont hostingowych przekazywać będziemy złotówkę na konto organizacji. Na dniach będziemy podpinać liczniki obrazujące wysokość uzbieranych w ten sposób środków.

#6 Kosmit

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 3 postów

Napisany 16 kwiecień 2011 - 20:42

Co ja mogę powiedzieć ??

Trochę odgrzeje temat.

SYF SYF SYF !!

Przeniosłem się do nich bo zapewniano mnie, że będzie lepiej niż u poprzedniego usługodawcy. Pięknie to było przez 4 miesiące. A teraz jak się sprzedali jest jeden wielki burdel.

Wszystko się sypie !!

Odradzam zdecydowanie

Proszę szanownych kolegów o poradę który hosting będzie przyzwoity i sprawny mam sklep na prestashop i 3 inne domeny obciążenie około 30 - 40 gb miesięcznie.

Pozdrawiam

#7 Kosmit

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 3 postów

Napisany 25 kwiecień 2011 - 11:20

Oczywiście na WIELKANOC iswift sobie dał prezent w postaci WIELKANOCNEGO JAJKA

Dodany obrazek

#8 spectra

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 17 postów

Napisany 25 kwiecień 2011 - 11:45

ech pora na przenosiny do Vipower bo sam mam w iswift.pl serwisy i widze ze musze szybko sie ewakuować

#9 Kosmit

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 3 postów

Napisany 25 kwiecień 2011 - 11:50

Kolego.

Ja już uciekam prawdopodobnie do kei.pl od momentu kiedy iswift.pl się sprzedał dla hoseo.pl mamy jeden wielki bałagan

Ja mam jeden hosting u nich ale poleciłem też go znajomym i teraz żałuję.
Jeden z znajomych webmasterów ma tam 15 sklepów :/ wszystko przenosimy.

Pozdrawiam

1 Użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników