Opinie o iswift.eu
Opinie o iswift.eu
Napisany 18 sierpień 2008 - 22:41
Konta za 0zł!!!! Ale to tylko promocja....chociaż http://iswift.eu/index.php#aktualnosci a tam piszą, że promocja trwa od 10.03.08 - 10.06.08, a dzięki Bogu mamy już niemalże wrzesień. Z tego wszystkiego to lay ładny, a tak to strasznie pachnie krzakiem.
Napisany 27 wrzesień 2009 - 16:23
Napisany 25 styczeń 2010 - 18:36
Napisany 26 styczeń 2010 - 12:07
sprzedaz, o 25 styczeń 2010 - 18:36, powiedział:
Napisany 26 sierpień 2010 - 10:35
Mamy przyjemność poinformować, że nasza nowa strona właśnie ruszyła. W nowej wersji zostało wyelimonowane sporo błędów. Staraliśmy się by zarządzanie kontem było przyjemniejsze i łatwiejsze.
- Uwidoczniliśmy ofertę rejestracji domen
- Poprawiliśmy obsługę chatu
- Wprowadziliśmy transfery domen
- Zmodyfikowaliśmy sposób zamawiania kont
a także poprawliśmy szereg drobnych elementów
Nowością w działaniu naszej firmy jest wspieranie fundacji HELP LIBERIA. Od każdego zamówienia oraz odnowienia kont hostingowych przekazywać będziemy złotówkę na konto organizacji. Na dniach będziemy podpinać liczniki obrazujące wysokość uzbieranych w ten sposób środków.
Napisany 16 kwiecień 2011 - 20:42
Trochę odgrzeje temat.
SYF SYF SYF !!
Przeniosłem się do nich bo zapewniano mnie, że będzie lepiej niż u poprzedniego usługodawcy. Pięknie to było przez 4 miesiące. A teraz jak się sprzedali jest jeden wielki burdel.
Wszystko się sypie !!
Odradzam zdecydowanie
Proszę szanownych kolegów o poradę który hosting będzie przyzwoity i sprawny mam sklep na prestashop i 3 inne domeny obciążenie około 30 - 40 gb miesięcznie.
Pozdrawiam
Napisany 25 kwiecień 2011 - 11:45
Napisany 25 kwiecień 2011 - 11:50
Ja już uciekam prawdopodobnie do kei.pl od momentu kiedy iswift.pl się sprzedał dla hoseo.pl mamy jeden wielki bałagan
Ja mam jeden hosting u nich ale poleciłem też go znajomym i teraz żałuję.
Jeden z znajomych webmasterów ma tam 15 sklepów :/ wszystko przenosimy.
Pozdrawiam
1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników