[opinie] archnet.pl
[opinie] archnet.pl
Napisany 28 lipiec 2008 - 13:31
Oferujaca tani i pojemny hosting oferowany przez firme archnet.pl, co sadziecie o tej firmie, firma rozprowadza swoje usługi a nie posiada nawet NIPU czy takie firmy moga oferowac platny hosting?
Napisany 28 lipiec 2008 - 14:03
Mat-eeX, o 28.07.2008, 14:31, powiedział:
Mat-eeX, o 28.07.2008, 14:31, powiedział:
Napisany 28 lipiec 2008 - 14:29
Tani hosting SEO i serwery www - www.hoseo.pl
A??e?a?or ?ew??w - już wkrótce - www.grzebacz.pl i www.grzebacz.it
Napisany 29 lipiec 2008 - 17:34
Pisze 'gdyby' gdyz taki serwer daloby sie bardzo ciekawie skonfigurowac. Ale raczej to i tak klamstwo ktore, mozna powiedziec, strony.
Napisany 29 lipiec 2008 - 17:55
Napisany 04 sierpień 2008 - 16:09
Kod promocyjny "wht" uprawnia do 25% rabatu na serwer www, vps lub serwer dedykowany.
Napisany 04 sierpień 2008 - 16:50
sproject, o 4.08.2008, 17:13, powiedział:
Nie rozbawił mnie kimsufi.com
A dokładnie to że ktoś stawia platformę hostingową na tym serwerze.
Kod promocyjny "wht" uprawnia do 25% rabatu na serwer www, vps lub serwer dedykowany.
Napisany 04 sierpień 2008 - 20:57
A tak na poważnie, to czemu nie można stawiać hostingu na takim czym ?
Napisany 04 sierpień 2008 - 20:59
Napisany 04 sierpień 2008 - 21:12
is_wm, o 4.08.2008, 21:59, powiedział:
Ironia? :-))
A dlaczego nie można na tym oferować profesjonalnych usług, no bez przesady ale nie ma się czym pochwalić, nie dość że małe to nawet hałasu nie robi
Napisany 04 sierpień 2008 - 21:39
Wbrew pozorom na takich Celeronach można stworzyć dość dobrą rozproszoną i do tego tanią infrastrukturę.
Napisany 27 październik 2008 - 16:24
Korzystam z usług archnet.pl od niedawna, a już mam problemy.
Zacznijmy od samej administracji, która jest niekompetentna, bo pisząc, cytuję:
Strona główna Archnet.pl powiedział:
Dodatkowo zostałem oskarżony o "próbę wyłudzenia", za to że spytałem się kulturalnie kiedy moja domena zostanie podpięta.
Serwery chodzą średnio - strony wczytują się trochę za wolno, a co do działania 24h na dobę również się nie zgodzę. Ostatnio w ciągu jednego dnia serwery padały z 4 razy.
Pieniędzy nie oddadzą, więc nie pozostaje mi nic innego jak wykupić host u jakiejś sprawdzonej firmy.
Reasumując - STANOWCZO ODRADZAM. Nie wykupując tam serwera zaoszczędzisz sobie mnóstwa kłopotów.
Pozdrawiam.
Napisany 27 październik 2008 - 16:36
paxx, o 27.10.2008, 16:24, powiedział:
Korzystam z usług archnet.pl od niedawna, a już mam problemy.
Zacznijmy od samej administracji, która jest niekompetentna, bo pisząc, cytuję:
Powinni się do tego stosować. Na każdą, powtarzam każdą odpowiedź na mojego maila muszę czekać minimalnie pół dnia. Do dziś czekam na odpowiedź na maila którego wysłałem 3 dni temu.
Dodatkowo zostałem oskarżony o "próbę wyłudzenia", za to że spytałem się kulturalnie kiedy moja domena zostanie podpięta.
Serwery chodzą średnio - strony wczytują się trochę za wolno, a co do działania 24h na dobę również się nie zgodzę. Ostatnio w ciągu jednego dnia serwery padały z 4 razy.
Pieniędzy nie oddadzą, więc nie pozostaje mi nic innego jak wykupić host u jakiejś sprawdzonej firmy.
Reasumując - STANOWCZO ODRADZAM. Nie wykupując tam serwera zaoszczędzisz sobie mnóstwa kłopotów.
Pozdrawiam.
Już wiele razy na forum pisaliśmy cena=jakosć ... resztę sobie sam dopowiedz.
Dodam, ze firma wygląda na krzak ponieważ nie podaje (albo ja nie znalazłem) nigdzie NIP-u czy REGON-u.
Zaczynali od kont za 9 zł z tego co wiem a teraz juz oferują unlimited, typowe działania krzaka który kupuł najtańszy serwer w ofałha ...
Napisany 27 październik 2008 - 16:47
ale komentarz pozytywny już na allegro im wystawić zdążyłeś ?
w ten sposób pomogłeś im/mu złapać kolejnych klientów którzy zobaczą aukcje i komentarze od "zadowolonych" klientów.
Najlepszy tani hosting stron www.
Bierzesz co potrzebujesz hosting skrojony na miarę
( ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru )
Tanie serwery shoutcast , e-rds, autopiloty mp3 i ACC+, TransCoder ...
1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników