jarek, o 7.07.2008, 08:23, powiedział:
@irek_s
weź poszukaj na tym forum opinii o tych firmach i będziesz all wiedział co i jak

Już za chwilę okaże się, że odpadamy w przedbiegach, ponieważ na forum dyskusyjnych nie ma o nas żadnych opinii. Jutro z samego rana mam spotkanie z dyrektorem handlowym w jednej z firm którą obsługujemy (hosting, domena, autorski system CMS pisany specjalnie na potrzeby tejże firmy ze względu na wiele indywidualnych funkcjonalności tegoż systemu, związanych z funkcjonowaniem firmy).
Zastanawiam się tylko, czy prosić o udzielanie się na forach dyskusyjnych dyrektora handlowego z którym mam to spotkanie, czy może raczej ich księgową, a może sekretarkę, czy też iść do samego prezesa i dodać mu do zakładek w Firefoksie link do WebHostingTalk

(tak, jakby obecność na top100, czy ilość opinii na wht stanowiły jakąś wyrocznię mówiącą o poziomie jakości w danej firmie).
Nikt jeszcze tutaj nie napisał, że przez "pad serwera" (spowodowany np. restartem serwera apache) stracił kilka milionów rubli, rybka się utopiła, a żona przesoliła zupę, więc... na pewno jesteśmy "kiepscy"

Zastanawia mnie też ostatnio, dlaczego dla tych wszystkich ludzi, którzy próbują traktować skrzynki PW tegoż forum (oraz innych serwisów) jak nasz całodobowy support, standardowy kontakt z naszą firmą (via mail/telefon) staje się tak trudny, że aż niemożliwy. Byćmoże nie posiadają oni skrzynki poczty elektronicznej (mogłoby to wyjaśniać chęć założenia u nas konta hostingowego, aby taką skrzynkę wreszcie posiadać), oraz należą do tej (możnaby pomyśleć, że wręcz niespotykanej w dzisiejszych czasach) mniejszości, która mimo tego, iż mamy już XXI wiek nie posiada jeszcze telefonu. Odpowiedź na to pytanie zostanie zapewne jedną z nierozwiązanych zagadek ludzkości, ale mimo tego- ani to forum (ani żaden inny serwis internetowy) nie jest i nie będzie nigdy naszym BOKiem.