Osoby, które chciałyby zrezygnować z usług hostnine informuję, iż proces trwa co najmniej 48 godzin.
Jest to o tyle ciekawe, że na inne maile departament billingowy odpowiada, na mojego cancela natomiast czekam i czekam
Całe szczęście nie mają mojego aktualnego numeru karty, żeby sobie pieniążki pobrać, więc prawdopodobnie jeśli minie termin ważności mojego konta, tj. skończy się 21.12 w USA, a moje konto nie zostanie nadal skasowane, zablokuje je automat blokujący konta nieopłacone
Skontaktowałem się z managerem Benem, ale u nich teraz nieludzka godzina jeszcze, stąd liczę, że w przyzwoitej porze wstanie i mi to konto sam ubije ręcznie.
Generalnie gdybym miał oceniać moje doznania związane z korzystaniem z usług h9 to będą na tym samym poziomie co dreamhostu, czyli bardzo bardzo niskim.
Niekompetentny support, humorki adminów, wieczne problemy z blokowaniem aktywnych userów na forach przez ich firewall itd.
No ale nie mogę narzekać na sposób załatwiania wszelkich negatywnych opinii na ich temat, w moim przypadku bowiem, tak jak wcześniej już wspomniałem, skończyło się na darmowym rocznym koncie, które właśnie kończy swą ważność. Niestety, z uwagi na firewall i brak pomysłu na rozwiązanie problemu, wiecznie tylko 'this has been unlocked' (zarówno w przypadku forum na przemku i na mybb), nie byłem w stanie posiadać kontaktów do większości userów forum, żeby co chwile zbierać ich IP i załatwiać temat na supporcie. Nie po to kupuje się hosting.
Wiem, że znajdą się tacy, co wyśmieją, bo 'unlimited' itd., ale z site5 jak dotychczas żadnych poważnych problemów nie odnotowałem, a tutaj wszystkie moje posty pokazują co pokazują