Skocz do zawartości

Web Hosting Talk

• progreso.pl

Partner technologiczny

Upraszczamy to, co inni starają się komplikować. Prosto, pewnie, przyjaźnie - tak robimy hosting!
  • Kei.pl

Partner technologiczny

Kei.pl działa na polskim rynku internetowym od 2000 roku. Obecnie na blisko 300 serwerach w Centrum Danych Kei.pl znajduje się kilkadziesiąt tysięcy stron WWW.
  • S-NET.info

Partner technologiczny

S-NET to dostawca usług dla biznesu. Najważniejsze usługi świadczone przez firmę to usługi Centrum Danych, dostęp do Internetu, transmisja danych oraz tranzyt do różnych operatorów.
  • Sprint Data Center

Partner technologiczny

Sprint Data Center to jedyne w Polsce północno-wschodniej i jednocześnie jedno z najnowocześniejszych w kraju centrum przechowywania i przetwarzania danych.

Co polecacie

• Nie możesz odpowiadać w tym temacie
28 odpowiedzi na ten temat

Co polecacie

#21 Tomi

Weteran WHT

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1124 postów

Napisany 31 maj 2008 - 11:40

może: http://a2b2.com/hosting/dedicated / a ktoś korzystał z usług firmy którą wymienił jarek??
Możesz być beta testerem jeśli chcesz.

Może i tak - nigdy nie klikałem tam do nich. Ale hosteurope to bym nie polecał jeśli ktoś potrzebuje supportu i nie może sobie pozwolić na kilkudniowy padzik.

Nie strasz @reci@n bo support w Hosteurope ogranicza się do sprzętu który jest wysokiej klasy i tam nie ma co porostu padać bo to są markowe DELLe. A obsługę administracyjną "ZAŁATW SOBIE W POLSCE" w postaci zdalnego admina.

P.S.
@Prohost - jak możesz sie wypowiadacie ze mają słaby support jak sie z nim nigdy nie kontaktowałeś? Jesteś wróżką

#22 reci@n

Czasami na forum

• Użytkownicy
  • 26 postów
  • Imię:Paweł
  • Nazwisko:R.

Napisany 31 maj 2008 - 11:52

no to już lepiej :P a jak w hosteurope z upgradem sprzętu jest?? można wogole upradować?? Jeszcze jedna rzecz mnie dręczy: mianowicie: czy są tam jakieś kontrakty, czy moge sobie spokojnie po 2 miesiącach zrezygnować bez żadnych problemów??

#23 Prohost

Weteran WHT

• WHT Pro
  • 905 postów
  • Firma:Prohost.pl
  • Imię:Szymon
  • Nazwisko:Rybczyński

Napisany 31 maj 2008 - 12:11

Zobacz postTomi, o 31.05.2008, 12:40, powiedział:

P.S.
@Prohost - jak możesz sie wypowiadacie ze mają słaby support jak sie z nim nigdy nie kontaktowałeś? Jesteś wróżką

Pewnie dlatego, że przez piątek/sobotę/niedzielę/poniedziałek mój prywatny vps u nich nie działał po tym jak w piątek zrobili upgrade. W weekend u nich nie ma nikogo kto by miał dostęp do serwerów. Jest tylko gość który odpowiada na pytania które można w faq znaleźć. Jakbym nie miał z nimi doświadczenia to bym nie pisał. Takiego padu na 4 dni i to z ich winy to jeszcze nigdzie nie widziałem.
prohost.pl - Hosting na profesjonalnych serwerach Dell PowerEdge zlokalizowanych w Polsce.
Minimalna konfiguracja: dual quad core xeon, 8gb ram, dyski sas 15krpm raid10.
Codzienne kopie bezpieczeństwa. Support 24/7 z czasem odpowiedzi do 5 minut i czatem online.
Serwery VPS z gwarantowanymi zasobami od 100zł/m. Dostępne plany reseller. Panele Cpanel i DirectAdmin.

#24 nvu

Weteran WHT

• WHT Pro
  • 792 postów

Napisany 31 maj 2008 - 12:18

ProHost dziwne, bo ja posiadam u nich maszyne i w niedziele chciałem podłączyć firewalla, wysłałem prośbe z ugarde po 1 h firewall był już podłączony ...

#25 reci@n

Czasami na forum

• Użytkownicy
  • 26 postów
  • Imię:Paweł
  • Nazwisko:R.

Napisany 31 maj 2008 - 12:23

Jeszcze jedna rzecz mnie dręczy: mianowicie: czy są tam jakieś kontrakty, czy moge sobie spokojnie po 2 miesiącach zrezygnować bez żadnych problemów??

#26 Tomasz Fiedoruk

BOSS

• Administrator
  • 4317 postów
  • Firma:WHT

Napisany 31 maj 2008 - 12:33

Zobacz postjarek, o 31.05.2008, 10:13, powiedział:

Zobacz postreci@n, o 31.05.2008, 10:50, powiedział:

a ktoś korzystał z usług firmy którą wymienił jarek??
To znana firma o dobrej opinii, dużo o niej jest na anglojęzycznym odpowiedniku naszego wht http://www.webhostingtalk.com.
Masz stronę? Zarabiaj na sprzedaży linków. Gwarantowane stawki od pierwszego dnia SeoPilot

#27 Prohost

Weteran WHT

• WHT Pro
  • 905 postów
  • Firma:Prohost.pl
  • Imię:Szymon
  • Nazwisko:Rybczyński

Napisany 01 czerwiec 2008 - 00:10

Zobacz postnvu, o 31.05.2008, 13:18, powiedział:

ProHost dziwne, bo ja posiadam u nich maszyne i w niedziele chciałem podłączyć firewalla, wysłałem prośbe z ugarde po 1 h firewall był już podłączony ...

Albo ty miałeś szczęście albo ja pecha.
prohost.pl - Hosting na profesjonalnych serwerach Dell PowerEdge zlokalizowanych w Polsce.
Minimalna konfiguracja: dual quad core xeon, 8gb ram, dyski sas 15krpm raid10.
Codzienne kopie bezpieczeństwa. Support 24/7 z czasem odpowiedzi do 5 minut i czatem online.
Serwery VPS z gwarantowanymi zasobami od 100zł/m. Dostępne plany reseller. Panele Cpanel i DirectAdmin.

#28 Tomi

Weteran WHT

• Użytkownicy
  • 1124 postów

Napisany 01 czerwiec 2008 - 12:57

Jeszcze jedna rzecz mnie dręczy: mianowicie: czy są tam jakieś kontrakty, czy moge sobie spokojnie po 2 miesiącach zrezygnować bez żadnych problemów??

Wszystko jest na ich stronie www. Sam decydujesz czy chcesz na rok mieć usługę czy tylko na miesiąc.

#29 dinek

Regularny użytkownik

• WHT Pro
  • 91 postów

Napisany 01 czerwiec 2008 - 18:53

Witam,

Jezlei lokalizacja nie ma znaczenia to mozna wziac w USA. Support bedzie napewno szybszy - caro.net, netdepot.com,

Przy tak malym trabnsferrze mozna sie zastanowic nad kolokacja w Polsce.

Pozdrawiam,
Dino Strzeminski

1 Użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników