Skocz do zawartości

Web Hosting Talk

• progreso.pl

Partner technologiczny

Upraszczamy to, co inni starają się komplikować. Prosto, pewnie, przyjaźnie - tak robimy hosting!
  • Kei.pl

Partner technologiczny

Kei.pl działa na polskim rynku internetowym od 2000 roku. Obecnie na blisko 300 serwerach w Centrum Danych Kei.pl znajduje się kilkadziesiąt tysięcy stron WWW.
  • S-NET.info

Partner technologiczny

S-NET to dostawca usług dla biznesu. Najważniejsze usługi świadczone przez firmę to usługi Centrum Danych, dostęp do Internetu, transmisja danych oraz tranzyt do różnych operatorów.
  • Sprint Data Center

Partner technologiczny

Sprint Data Center to jedyne w Polsce północno-wschodniej i jednocześnie jedno z najnowocześniejszych w kraju centrum przechowywania i przetwarzania danych.

Co Lepsze

21 odpowiedzi na ten temat

Co Lepsze

#21 Edy

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 1 postów
  • Imię:Michał
  • Nazwisko:Deluga

Napisany 27 maj 2008 - 18:24

Nie przesadzajmy z tym okresem oczekiwania. Wiadomo, że nie trwa to 5 minut. Podczas instalacji dodatkowego oprogramowania tj. DirectAdmin, firma LiveNet.pl musi wysyłać prośbę o przesłanie klucza licencyjnego, a trwa to czasem nawet do kilku godzin.

Firma LiveNet mimo licznego grona klientów oferuję bardzo atrakcyjną ofertę i zapewnia niskie pingi maszyn. Wiadomo, że gdy maszyna jest używana w nadmiarze to nie możemy zrzucać winy na podmiot udostępniający. Korzystając z usług w/w firmy dawniej, myślałem, że nie dadzą sobie rady, ale myliłem się, aktualnie LiveNet jest bardzo dobrze prosperującą firmą hostingową, która zapewnia niski ping maszyn, fachową pomoc techniczną i miłą atmosferę podczas rozmowy :))

Pozdrawiam

#22 Zwola

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 23 postów

Napisany 27 maj 2008 - 20:34

To ja sam już nie wiem bo tu taka Buża Mózgów OVH czy LiveNet?To ja sam już nie wiem bo tu taka Buża Mózgów OVH czy LiveNet?

1 Użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników