Skocz do zawartości

Web Hosting Talk

• progreso.pl

Partner technologiczny

Upraszczamy to, co inni starają się komplikować. Prosto, pewnie, przyjaźnie - tak robimy hosting!
  • Kei.pl

Partner technologiczny

Kei.pl działa na polskim rynku internetowym od 2000 roku. Obecnie na blisko 300 serwerach w Centrum Danych Kei.pl znajduje się kilkadziesiąt tysięcy stron WWW.
  • S-NET.info

Partner technologiczny

S-NET to dostawca usług dla biznesu. Najważniejsze usługi świadczone przez firmę to usługi Centrum Danych, dostęp do Internetu, transmisja danych oraz tranzyt do różnych operatorów.
  • Sprint Data Center

Partner technologiczny

Sprint Data Center to jedyne w Polsce północno-wschodniej i jednocześnie jedno z najnowocześniejszych w kraju centrum przechowywania i przetwarzania danych.

Hosting dobrej jakości

• Nie możesz odpowiadać w tym temacie
11 odpowiedzi na ten temat

Hosting dobrej jakości

#1 Zawi

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 22 postów

Napisany 28 maj 2005 - 23:14

witam,
interesuje mnie hosting tak do 300-400zł na poczatek (w sensie jednego roku potem juz kolokacja albo cos dedykowanego)

firma naprawde musi byc konkretna bo proejkt jest b. powazny cos z rozmachem na wzor http://trojmiasto.pl

myslalem nad nazwa.pl ale maja jakis kijowy panel i tylko 60gb transferu (ew. 120gb) a kobiety z pomocy technicznej głupsze od plytek chodnikowych
zalezy mi na czasie, prosilbym o podawanie naprawde jakis powaznych firm z super wysokim uptime i bez zadnych wybrykow adminów, lub jakies alternatywy

• Goście

Napisany 29 maj 2005 - 07:45

polecam www.easyISP.pl

#3 xXx

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 7 postów

Napisany 29 maj 2005 - 08:42

www.home.pl
dobra jakość gwarantowana.Miesiąc temu u nich kupiłem konto(po 14 dniowym tescie),teraz wiem dlaczego są numerem 1 na polskim rynku :P

#4 Zawi

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 22 postów

Napisany 29 maj 2005 - 09:08

no home.pl to wiadomo marka, ale sa dośc ... sztywni. trzymaj sie pakietu i nic wiecej, a pakiety maja ograniczone (np. bazy msql)

a jakby ktos mial wybierac miedzy hospes.pl a easyisp.pl to co?
albo jeszcze jakies inne?

#5 patrys

Czarny charakter

• Moderatorzy
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2026 postów
  • Imię:Patryk

Napisany 29 maj 2005 - 10:09

http://ovh.com/ , http://www.leaseweb.com/ ...
.

#6 topjob

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 2 postów

Napisany 31 maj 2005 - 13:55

Zawi powiedział:

a jakby ktos mial wybierac miedzy hospes.pl a easyisp.pl to co?
albo jeszcze jakies inne?

easyisp.pl korzysta z darmowego panelu do obsługi hostingu:|-
IMHO może to dobre ale nie dla dużych projektów

hospes.pl ma swoje autorskie rozwiązania- więc jeśli to ma być poważny projekt i hosting - ze sprawną i szybką obsługą jeśli coś nie działa- to wybrałbym hospes.pl. Hospes.pl tworzy swój panel więc masz przynajmniej pewność, że jak coś padnie to są to w stanie poprawić.
Poza tym serwery mają w Polsce i bardzo szybko reagują.
No i zawsze odbierają telefony i odpisują na maile z pytaniami i problemami!

#7 patrys

Czarny charakter

• Moderatorzy
  • 2026 postów
  • Imię:Patryk

Napisany 31 maj 2005 - 16:57

easyisp.pl korzysta z darmowego panelu do obsługi hostingu:|-  
IMHO może to dobre ale nie dla dużych projektów

od kiedy DirectAdmin jest darmowy ?
.

#8 Grupa PFF

Bój się!

• WHT Pro
  • PipPipPipPipPip
  • 466 postów
  • Firma:Grupa PFF
  • Imię:Tomasz
  • Nazwisko:Michalski

Napisany 31 maj 2005 - 18:40

www.2be.pl - bedziesz bardzo zadowolony!

#9 Kardell

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 4 postów

Napisany 07 styczeń 2006 - 01:08

aktualnie polecam serwer na easyISP.pl

szybki, niezawodny, obsługa tech. ma dobrą opinię, serwer w Polsce

zadowolony jestem z easyWeb, spełnia swoją rolę, jest dla mnie póki co wystarczająco optymalny.

Pozdrawiam :wink:

#10 Konrad.K

programmer

• WHT Pro
  • 791 postów
  • Imię:Konrad

Napisany 07 styczeń 2006 - 01:51

Moze i faktycznie na home.pl jest troche sztywny pakiet, ale zyskujesz tam na szybkosci, stabilnosci i dobrej pomocy technicznej. Jesli potrzebujesz cos naprawde dobrego to moze zrezygnuj z hostingow, i zinwestuj w jakiegos dedyka+admina do niego.

ps. plaaaagaaa postów o easyIPS... :)

Pozdrawiam.

#11 Kardell

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 4 postów

Napisany 07 styczeń 2006 - 13:16

Wiem to ja jestem tym forum overflooderem :)

Inicjuje tematy na nowo, bo czekam na jakieś aktualności na temat opinii innych uzytkowników tego serwera.

A widać, że tematy o easyISP przygasły troszku.

Żeby nie było, że jestem prosto z ich serwerowni, czy biura, pooglądajcie sobie moje stronki:

Mam stronki, które są w przygotowaniu (już działają, ale trzeba userów i rozgłosu, żeby rozkręcić dyskusje :)) i jedną już dośc starsiawą.

www.kardell-fusion.xorg.pl - CMS o muzyce, będzie się rozwijał na bieżąco, all style muzyczne, all kind of users :)

www.polish-powah.xorg.pl - - forum o Polsce, Polakach, dylematach itp. (nierozreklamowane jeszcze dlatego jest tam cichutko póki co, ale inicjatywa wydaje mi się dość trafiona w aktualnym czasie)

www.kardell-optimaid.xorg.pl - moja stara stronka, coś tam się może Wam krzaczyć na FireFoxie, nieoptymalizowana, menu i logo we Flashu. Otwierajcie w IE, Maxthonie, czy innych mu podobnych, bo inaczej są problemy z racji niemodnych już ramek :)

Pozdrawaim :-)
Muzyka łagodzi obyczaje --> Kardell Fusion.
Zapraszam do mojego muzycznie nastawionego portaliku :>
Tutaj wymieniamy własne doświadczenia na temat muzyki z innymi. ;>

#12 marteen

Regularny użytkownik

• Użytkownicy
  • 98 postów

Napisany 07 styczeń 2006 - 13:23

Kardell powiedział:

Wiem to ja jestem tym forum overflooderem :)

Inicjuje tematy na nowo, bo czekam na jakieś aktualności na temat opinii innych uzytkowników tego serwera.

A widać, że tematy o easyISP przygasły troszku.

Żeby nie było, że jestem prosto z ich serwerowni, czy biura, pooglądajcie sobie moje stronki:

Mam stronki, które są w przygotowaniu (już działają, ale trzeba userów i rozgłosu, żeby rozkręcić dyskusje :)) i jedną już dośc starsiawą.

www.kardell-fusion.xorg.pl - CMS o muzyce, będzie się rozwijał na bieżąco, all style muzyczne, all kind of users :)

www.polish-powah.xorg.pl - - forum o Polsce, Polakach, dylematach itp. (nierozreklamowane jeszcze dlatego jest tam cichutko póki co, ale inicjatywa wydaje mi się dość trafiona w aktualnym czasie)

www.kardell-optimaid.xorg.pl - moja stara stronka, coś tam się może Wam krzaczyć na FireFoxie, nieoptymalizowana, menu i logo we Flashu. Otwierajcie w IE, Maxthonie, czy innych mu podobnych, bo inaczej są problemy z racji niemodnych już ramek :)

Pozdrawaim :-)

to chyba masz pecha bo w tej chwili nie działaja Twoje stronki :) i całe easyips.pl też ... chyba za bardzo ich rozreklamowałeś i ludzie zaczęli masowo tam konta kupować :wink:

1 Użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników