Hosting dobrej jakości
Hosting dobrej jakości
Napisany 28 maj 2005 - 23:14
interesuje mnie hosting tak do 300-400zł na poczatek (w sensie jednego roku potem juz kolokacja albo cos dedykowanego)
firma naprawde musi byc konkretna bo proejkt jest b. powazny cos z rozmachem na wzor http://trojmiasto.pl
myslalem nad nazwa.pl ale maja jakis kijowy panel i tylko 60gb transferu (ew. 120gb) a kobiety z pomocy technicznej głupsze od plytek chodnikowych
zalezy mi na czasie, prosilbym o podawanie naprawde jakis powaznych firm z super wysokim uptime i bez zadnych wybrykow adminów, lub jakies alternatywy
Napisany 29 maj 2005 - 07:45
Napisany 29 maj 2005 - 08:42
dobra jakość gwarantowana.Miesiąc temu u nich kupiłem konto(po 14 dniowym tescie),teraz wiem dlaczego są numerem 1 na polskim rynku
Napisany 29 maj 2005 - 09:08
a jakby ktos mial wybierac miedzy hospes.pl a easyisp.pl to co?
albo jeszcze jakies inne?
Napisany 31 maj 2005 - 13:55
Zawi powiedział:
albo jeszcze jakies inne?
easyisp.pl korzysta z darmowego panelu do obsługi hostingu:|-
IMHO może to dobre ale nie dla dużych projektów
hospes.pl ma swoje autorskie rozwiązania- więc jeśli to ma być poważny projekt i hosting - ze sprawną i szybką obsługą jeśli coś nie działa- to wybrałbym hospes.pl. Hospes.pl tworzy swój panel więc masz przynajmniej pewność, że jak coś padnie to są to w stanie poprawić.
Poza tym serwery mają w Polsce i bardzo szybko reagują.
No i zawsze odbierają telefony i odpisują na maile z pytaniami i problemami!
Napisany 31 maj 2005 - 16:57
IMHO może to dobre ale nie dla dużych projektów
od kiedy DirectAdmin jest darmowy ?
Napisany 31 maj 2005 - 18:40
Napisany 07 styczeń 2006 - 01:08
szybki, niezawodny, obsługa tech. ma dobrą opinię, serwer w Polsce
zadowolony jestem z easyWeb, spełnia swoją rolę, jest dla mnie póki co wystarczająco optymalny.
Pozdrawiam :wink:
Napisany 07 styczeń 2006 - 01:51
ps. plaaaagaaa postów o easyIPS...
Pozdrawiam.
Napisany 07 styczeń 2006 - 13:16
Inicjuje tematy na nowo, bo czekam na jakieś aktualności na temat opinii innych uzytkowników tego serwera.
A widać, że tematy o easyISP przygasły troszku.
Żeby nie było, że jestem prosto z ich serwerowni, czy biura, pooglądajcie sobie moje stronki:
Mam stronki, które są w przygotowaniu (już działają, ale trzeba userów i rozgłosu, żeby rozkręcić dyskusje
www.kardell-fusion.xorg.pl - CMS o muzyce, będzie się rozwijał na bieżąco, all style muzyczne, all kind of users
www.polish-powah.xorg.pl - - forum o Polsce, Polakach, dylematach itp. (nierozreklamowane jeszcze dlatego jest tam cichutko póki co, ale inicjatywa wydaje mi się dość trafiona w aktualnym czasie)
www.kardell-optimaid.xorg.pl - moja stara stronka, coś tam się może Wam krzaczyć na FireFoxie, nieoptymalizowana, menu i logo we Flashu. Otwierajcie w IE, Maxthonie, czy innych mu podobnych, bo inaczej są problemy z racji niemodnych już ramek
Pozdrawaim :-)
Zapraszam do mojego muzycznie nastawionego portaliku :>
Tutaj wymieniamy własne doświadczenia na temat muzyki z innymi. ;>
Napisany 07 styczeń 2006 - 13:23
Kardell powiedział:
Inicjuje tematy na nowo, bo czekam na jakieś aktualności na temat opinii innych uzytkowników tego serwera.
A widać, że tematy o easyISP przygasły troszku.
Żeby nie było, że jestem prosto z ich serwerowni, czy biura, pooglądajcie sobie moje stronki:
Mam stronki, które są w przygotowaniu (już działają, ale trzeba userów i rozgłosu, żeby rozkręcić dyskusje
www.kardell-fusion.xorg.pl - CMS o muzyce, będzie się rozwijał na bieżąco, all style muzyczne, all kind of users
www.polish-powah.xorg.pl - - forum o Polsce, Polakach, dylematach itp. (nierozreklamowane jeszcze dlatego jest tam cichutko póki co, ale inicjatywa wydaje mi się dość trafiona w aktualnym czasie)
www.kardell-optimaid.xorg.pl - moja stara stronka, coś tam się może Wam krzaczyć na FireFoxie, nieoptymalizowana, menu i logo we Flashu. Otwierajcie w IE, Maxthonie, czy innych mu podobnych, bo inaczej są problemy z racji niemodnych już ramek
Pozdrawaim :-)
to chyba masz pecha bo w tej chwili nie działaja Twoje stronki
1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników