Skocz do zawartości

Web Hosting Talk

• progreso.pl

Partner technologiczny

Upraszczamy to, co inni starają się komplikować. Prosto, pewnie, przyjaźnie - tak robimy hosting!
  • Kei.pl

Partner technologiczny

Kei.pl działa na polskim rynku internetowym od 2000 roku. Obecnie na blisko 300 serwerach w Centrum Danych Kei.pl znajduje się kilkadziesiąt tysięcy stron WWW.
  • S-NET.info

Partner technologiczny

S-NET to dostawca usług dla biznesu. Najważniejsze usługi świadczone przez firmę to usługi Centrum Danych, dostęp do Internetu, transmisja danych oraz tranzyt do różnych operatorów.
  • Sprint Data Center

Partner technologiczny

Sprint Data Center to jedyne w Polsce północno-wschodniej i jednocześnie jedno z najnowocześniejszych w kraju centrum przechowywania i przetwarzania danych.

szukam serwera z dobrym supportem

5 odpowiedzi na ten temat

szukam serwera z dobrym supportem

#1 chomik3

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 1 postów

Napisany 20 marzec 2008 - 00:49

witam

Poszukuje serwera dedykowanego z naciskiem na dobry, polski support. Czesto nie ma mnie w domu a nie moge sobie pozwolic na zwisy, ataki dos'owe i inne czynniki które uniemozliwia internauta ogladanie moich serwisow.

Aktualnie mam dedyka na tbpsh.pl (eatm.pl) jednak z tego co zauwazylem pracuja tam osoby które nie znaja sie zbytnio na fachu. o doinstalowanie zwykłych pierdołek czy zmiane np limitu uploadu baz musze sie dlugo prosic (czasem nawet dopłacać)

Ponadto serwer z min 2 tb transferu, Dduzo iloscia ramu (minimum 2 gb), z przyzwoitym procesorem (mam kilka baz po 500 mb, wiec dobry procek to pozycja obowiazkowa) i direct adminem
Cena jaka jestem zaoferować to +/- 500 zł, oczywiście im mniej tym lepiej ;)

Pozdrawiam i z gory dzieki za pomoc

#2 Tomasz Fiedoruk

BOSS

• Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4317 postów
  • Firma:WHT

Napisany 20 marzec 2008 - 01:15

2TB? Polski support? 500zł?

Te wyrażenia wzajemnie się wykluczają ;)

Możesz spróbować u polskiego pośrednika hetznera czyli http://dedykowane.cjc.pl/, ale wspominasz o ddosie a hetzner ostatnio coś ma fochy na takie przejawy korzystania z jego łącz :D
Masz stronę? Zarabiaj na sprzedaży linków. Gwarantowane stawki od pierwszego dnia SeoPilot

#3 P.C.

Stały użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 184 postów
  • Firma:P.H. CJC
  • Imię:Paweł
  • Nazwisko:Czechowski

Napisany 20 marzec 2008 - 08:12

Zobacz postBOSS, o 20.03.2008, 01:15, powiedział:

2TB? Polski support? 500zł?

Te wyrażenia wzajemnie się wykluczają ;)

Możesz spróbować u polskiego pośrednika hetznera czyli http://dedykowane.cjc.pl/, ale wspominasz o ddosie a hetzner ostatnio coś ma fochy na takie przejawy korzystania z jego łącz ;)

Masz racje Boss - Hetzner jest dobrą serwerownią, ale ostatnimi czasy zrobili się bardzo restrykcyjni (może wynika to z ilości maszyn - nie wiem) - jakakolwiek próba DDosu, czy tym podobne - trzeba się liczyć że maszyna będzie odłączona od sieci.

>>>> ..:: www.cjc.pl ::.. <<<<<
konta www, reseller lokalizacja Polska/Niemcy. Kod WHT - 15% zniżki (www i reseller)
serwery dedykowane, VPS - Hetzner
pl 12 zł, odnowienie 55 zł - ceny netto

#4 PeterSim

Stały użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 184 postów
  • Imię:Piotras

Napisany 20 marzec 2008 - 08:36

Zobacz postchomik3, o 20.03.2008, 00:49, powiedział:

(czasem nawet dopłacać)

Czyli oczekujesz w kwocie ~500zł serwera ze świetnym supportem ze strony serwerowni i darmową administracją z wysokim poziomem gwarantowanej reakcji na usterkę/itp ?

Jeśli tak, to będzie bardzo ciężko.
W poszukiwaniu rozwiązania problemu, najbardziej pomocna jest znajomość odpowiedzi.

#5 jarek

najsss ;f

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1682 postów

Napisany 20 marzec 2008 - 08:43

a ja znam lepszą serwerownie niż hetzner (wg mnie.. )

STRATO.DE ;)

i twój budżet w zupełności starcza ;)

Hosting WWW @ ViPower.pl
Serwery VPS / dedykowane @ ViHost.pl

#6 mj

Stały użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 117 postów
  • Firma:3IT TECHNOLOGIES
  • Imię:Mariusz
  • Nazwisko:Jokiel

Napisany 20 marzec 2008 - 15:37

Zobacz postchomik3, o 20.03.2008, 00:49, powiedział:

witam

Poszukuje serwera dedykowanego z naciskiem na dobry, polski support. Czesto nie ma mnie w domu a nie moge sobie pozwolic na zwisy, ataki dos'owe i inne czynniki które uniemozliwia internauta ogladanie moich serwisow.

Aktualnie mam dedyka na tbpsh.pl (eatm.pl) jednak z tego co zauwazylem pracuja tam osoby które nie znaja sie zbytnio na fachu. o doinstalowanie zwykłych pierdołek czy zmiane np limitu uploadu baz musze sie dlugo prosic (czasem nawet dopłacać)

Ponadto serwer z min 2 tb transferu, Dduzo iloscia ramu (minimum 2 gb), z przyzwoitym procesorem (mam kilka baz po 500 mb, wiec dobry procek to pozycja obowiazkowa) i direct adminem
Cena jaka jestem zaoferować to +/- 500 zł, oczywiście im mniej tym lepiej ;)

Pozdrawiam i z gory dzieki za pomoc

Jeśli polski support to polecam naszą ofertę: dedykowane.com.pl.
--
3it.pl:: Pakiety hostingowe i serwery VPS . Darmowe domeny .pl

1 Użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników