Skocz do zawartości

Web Hosting Talk

• progreso.pl

Partner technologiczny

Upraszczamy to, co inni starają się komplikować. Prosto, pewnie, przyjaźnie - tak robimy hosting!
  • Kei.pl

Partner technologiczny

Kei.pl działa na polskim rynku internetowym od 2000 roku. Obecnie na blisko 300 serwerach w Centrum Danych Kei.pl znajduje się kilkadziesiąt tysięcy stron WWW.
  • S-NET.info

Partner technologiczny

S-NET to dostawca usług dla biznesu. Najważniejsze usługi świadczone przez firmę to usługi Centrum Danych, dostęp do Internetu, transmisja danych oraz tranzyt do różnych operatorów.
  • Sprint Data Center

Partner technologiczny

Sprint Data Center to jedyne w Polsce północno-wschodniej i jednocześnie jedno z najnowocześniejszych w kraju centrum przechowywania i przetwarzania danych.

Dedykowany / VPS pod portal sportowo-miejski

• Nie możesz odpowiadać w tym temacie
21 odpowiedzi na ten temat

Dedykowany / VPS pod portal sportowo-miejski

#21 sirwiz

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 12 postów

Napisany 30 styczeń 2008 - 10:43

A jak wygląda porównanie HZ do OVH, ale tego .com oczywiście, co by nie przepłacać.

I jak wygląda sprawa reboota i kvm w HZ, bo cos po niemiecku to ja nie szprecham za dobrze :), Bo wiem, że kiedys były z tym problemy.

No i jeszcze naciskaja mnie, żeby zapytał sie o serwerydedykowane.pl, więc się pytam....

Thx
S.

#22 sirwiz

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 12 postów

Napisany 30 styczeń 2008 - 12:41

W zasadzie chyba już jest jasne i wybór na 90% padnie na HZ.

I teraz pytanie. Jak tam wygląda sprawa RAIDA 1, bo ten byl by najbardziej pożądany.

A z jezyka niemieckiego to ja nic nie rozumiem. Flexi Pack i te raidy co tam są, rozumiem, że każa sobie płacić za to. Ale na jakich zasadach i ile, jak to dokładnie wygląda?

1 Użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników