[opinia] www.mzone.pl
- Strona 1 z 8
- 1
- 2
- 3
- Następny
- »
[opinia] www.mzone.pl
Napisany 27 styczeń 2008 - 14:31
Pozdrawiam
// Administracja
Temat czyszczony na bieżąco.
Moduł dodawania opinii o firmie: http://www.webhostin...4-mzone-net-eu/
Profil firmy: http://www.webhostin...4-mzone-net-eu/
Dyskusje o ofercie i firmie: http://www.webhostin...sje-wwwmzonepl/
Napisany 24 sierpień 2010 - 20:12
@Skrypta.pl - Już tu kiedys jeden był co chciał zawojować to forum i zniszczyć wszystkie krzaki - skończyło się na wielkich słowach jak w polityce.
Jak pisał Fiercio i inni - skoro masz pretensje do firm że nie mają tego i tego w regulaminie to nie korzystaj z ich usług, bądź też napisz maila do nich jak jesteś zainteresowany ich ofertą z pytaniem - każda ceniąca się firma odpowie co i jak.
Mzone padł serwer i starają się go naprawić a dla ciebie to kolejna okazja żeby się dosrać do jakiejś firmy - bynajmniej ja to tak odbieram.
A to twoje pisanie o SLA i rzucanie wszedzie linkami i zaczepkami przypomina mi zachowanie dziecka na supporcie skryptów któremu coś nie działa; wpadnie na forum , napisze temat, co chwile go podbija i rzuca linkami na gg, pw etc...............
Odnośnie opinii o firmie bo do tego słuzy ten temat:
Sam jestem czasami w gorącej wodzie kąpany i miałem na początku mały zgrzyt z Mzone - ale zmądrzałem, wymieniłem parę PW z Irkiem i doszliśmy do porozumienia.
Korzystam u nich z serwera krótko bo niecałe trzy miesiące - w tym czasie wymieniłem parę ticketów i na kazdy otrzymałem wyczerpującą odpowiedź.
Serwer działa znakomicie, informacje o pracach i inych rzeczach są wysyłane na skrzynkę więc nie mogę narzekać.
Tak więc mogę polecić usługi Mzone z czystym sumieniem, a osobom ktore chcą zwojować świat radzę najpierw zaczać od swojej osoby
Ten post był edytowany przez Marek607 dnia: 24 sierpień 2010 - 20:17
Napisany 25 sierpień 2010 - 08:32
Napisany 25 sierpień 2010 - 18:12
Usługi mzone (z ich strony) to zupełnie inna bajka i nie ma na co narzekać, wszytko działa bardzo stabilnie, obsługa jest naprawdę miła i nie ma się czego doczepić. A Ty skrypta gdzie zawitasz, tam siejesz zamęt, przepraszam ale musiałem to powiedzieć.
Napisany 12 październik 2010 - 22:54
Napisany 12 październik 2010 - 23:39
Konfiguracja i administracja serwerami dedykowanymi/RPS/VPS - Faktura VAT
Idealny hosting | Domeny | Hosting dla Firm
Napisany 13 październik 2010 - 11:43
trytyt, o 12 październik 2010 - 22:54, powiedział:
Telefon w biurze jest czynny od 12 do 21 czasu angielskiego.
Jeśli dzwonisz z internetu poprzez tanie rozmowy i masz zastrzeżony numer, napewno takie połączenie zostanie odrzucone przez system.
| www.mzone-net.eu | Serwery wirtualne z darmową domeną | Serwery VPS od 20 złotych | Serwery Reseller od 30 złotych |
| Domeny PL: rejestracja 15.99 PLN, odnowienie tylko 59.04 PLN |
Napisany 13 październik 2010 - 22:35
MZone Group, o 13 październik 2010 - 11:43, powiedział:
Jeśli dzwonisz z internetu poprzez tanie rozmowy i masz zastrzeżony numer, napewno takie połączenie zostanie odrzucone przez system.
Dzwoniłem z tel komórkowego
co nie zmienia faktu ze tickety dalej pozostały bez odpowiedzi ...
Napisany 14 październik 2010 - 09:54
Serwer chodzi szybko... chociaż używam od 3 miesięcy (chyba nawet trochę mniej)
Na razie jest na wielki +
Napisany 14 październik 2010 - 10:11
co nie zmienia faktu ze tickety dalej pozostały bez odpowiedzi ...
Mogę Ciebie zapwnić, że na wszystkie tickety są wysłane odpowiedzi (pomimo tego że nie ma ich naprawdę wiele).
Codziennie zaglądam na helpdesk i wiem co się dzieje, podaj numer biletu lub zgłoś się do konsultanta.
| www.mzone-net.eu | Serwery wirtualne z darmową domeną | Serwery VPS od 20 złotych | Serwery Reseller od 30 złotych |
Napisany 20 październik 2010 - 22:14
Tickety działają tam jak livechat
Otrzymałem także specjalną ofertę do mojego budżetu miesięcznego, a dzisiaj co mnie zaskoczyło otrzymałem gratis 6GB miejsca i 35GB traffiku, cena pozostaje taka sama
Pozdrawiam,
Kolopik
Darmowy hosting bez reklam CT8.PL Fajny AutoSurf
Napisany 21 październik 2010 - 14:07
Napisany 21 październik 2010 - 15:09
r4d3k, o 21 październik 2010 - 14:07, powiedział:
To zależy od wielu czynników, jeśli konkretnie chcesz aby serwer był w UK, napisz to przy zamówieniu.
Tam nie ma błędu, przy opłacie rocznej to 180 złotych, czyli 15 złotych na miesiąc.
Napisany 21 październik 2010 - 18:46
Tam jest jest taka sama opcja 50% przy promocji "Pół na pół". Błąd oczywiście zostanie poprawiony.
Napisany 26 październik 2010 - 10:31
Napisany 26 październik 2010 - 11:12
nrm, o 26 październik 2010 - 10:31, powiedział:
Grafik przygotował projekt dokładnie tak jak chcieliśmy (projekt był rysowany dużo wcześniej niż ta nowa strona Superhost została umieszczona w sieci), takich podobnych stron jest tysiące, o czym pewnie wiesz, albo udajesz że nie wiesz.
Napisany 26 październik 2010 - 12:34
Napisany 26 październik 2010 - 14:12
Strona faktycznie podobna, ale z reką na sercu nie jest to żaden plagiat a taki typ strony był już u nas od dawień dawna.
W pierwszym projekcie mieliśmy 6 kategori w boxach, jednak okazało się ze będą za małe i zostało na pięciu.
Przepraszam za tak ostrą odpowiedź.
Napisany 26 październik 2010 - 14:29
Napisany 26 listopad 2010 - 12:31
Miałem wykupiony serwerek virtualny elock. Po pewnym czasie się dowiaduje że został elock został sprzedany mzone, to myśle trzeba sprawdzić. Wszystko ładnie działało do czasu od kwietnia 2010 do sierpnia 2010 działało dobrze bez zastrzeżeń, ale 18 sierpnia 2010 zaczeło się psuć. Padł serwer elock, został podany link który woogóle nie działał dopiero po kilku dniach coś na nim pisało. Póżniej zmaina oprogramowania miała być przeprowadzona w nocy z 24-25 sierpnia 2010, a w rzeczywistości trwało to ze 3 dni, więc mijanie się z prawdą..., nastepnie przeniesienie konto z elocka na serwer H3 ("...Przeniesienie kont z serwera Elock na serwer H3 nastąpi w godzinach nocnych poza godzinami szczytu...") przeniesienie też trwało z kilka dni jak nie z tydzień za nim mogłem się zalogować.
Po zalogowaniu okazało się że wszystkie zainstalowane skrypty i pliki strony zostały usunięte bez uprzedzenia, backupy były 2 też zostały usunięte, a póżniej zostałem oskarżny o infekowanie serwera, to już przesada. Cały czas używam zakupionego Antywirusa z firewalem więc ktoś musi być tym "kozłem", jak pisał kolega helmut
Niestety, u mnie też szystko zostało usunięte, i nic nie zostało przywrócone, a jak po kilku dniach zapytania podali przyczynę, że miałem zainfekowane pliki, to już przechodzi wszelkie pojęcie. Zgadzam się z kolegą helmut-em nie warto i odradzam współpracę z ta firmą.
1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników

Ten temat jest zamknięty