Skocz do zawartości

Web Hosting Talk

• progreso.pl

Partner technologiczny

Upraszczamy to, co inni starają się komplikować. Prosto, pewnie, przyjaźnie - tak robimy hosting!
  • Kei.pl

Partner technologiczny

Kei.pl działa na polskim rynku internetowym od 2000 roku. Obecnie na blisko 300 serwerach w Centrum Danych Kei.pl znajduje się kilkadziesiąt tysięcy stron WWW.
  • S-NET.info

Partner technologiczny

S-NET to dostawca usług dla biznesu. Najważniejsze usługi świadczone przez firmę to usługi Centrum Danych, dostęp do Internetu, transmisja danych oraz tranzyt do różnych operatorów.
  • Sprint Data Center

Partner technologiczny

Sprint Data Center to jedyne w Polsce północno-wschodniej i jednocześnie jedno z najnowocześniejszych w kraju centrum przechowywania i przetwarzania danych.

- - - - -

[opinie] netstrefa.pl

5 odpowiedzi na ten temat

[opinie] netstrefa.pl

#1 Anonimowy

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 4 postów

Napisany 09 maj 2005 - 07:54

Opinie netstrefa.pl

Firma ta spełnia wszystkie moje wymagania:
- dowolny podział powierzchni,
- przyzwoite ceny,
- dobra lokalizacja serwerowni (Pro Futuro),
- szybki kontakt z obsługą.

Czy ktoś może podzilić się opinią na temat tej firmy?

Pozdrawiam

Mimal

#2 BlueMan

Programista

• WHT Pro
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1183 postów
  • Imię:Szymon

Napisany 10 luty 2009 - 02:19

http://netstrefa.pl/ - oferta jaka została przedstawiona jest bardzo konkurencyjna.
Dla mnie za tanio, aby było to możliwe utrzymać w Polsce :|

Ale znajomy ma u nich konto i nie narzeka... .

Co o nich myslicie?
+ + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + +
Zbieram punkty______________________________________________\/

PS. Co jest do wygrania? xD

#3 bigbadcompany

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 1 postów
  • Imię:Maciej
  • Nazwisko:Tyszkiewicz

Napisany 01 wrzesień 2009 - 12:57

Zobacz postBlueMan, o 10.02.2009, 03:19, powiedział:

Co o nich myslicie?

Na samym początku chciałbym się przywitać. Ponieważ jest to mój pierwszy post tutaj. Choć śledzę wht od samego początku. Wiele razy Wasze opinie mi pomogły. Dlatego postanowiłem odwzajemnić moją wiedzę na temat hostingów z których korzystałem. Zauważyłem, że zdecydowana mniejszość korzystała z usług hostingowych netstrefa bądź korzystacie a nie macie się czasu wypowiedzieć dlatego przychodzę z pomocą ja ;)

Korzystam z konta "home 3gb" już od tygodnia i jestem bardzo zadowolony. Nie miałem jeszcze problemów na taką skalę by korzystać z supportu. Dlatego tę kwestię pozostawię w Waszych rękach. Natomiast od strony serwerowej wygląda to całkiem nieźle. Niskie pingi, wysoki uptime, cpanel, własny system zamówień - nie jakiś "directadminowaty". Pozostało mi jeszcze 7 dni testowania konta za darmo. Postaram się informować na bieżąco, jak będzie wyglądał przebieg współpracy z firmą po uiszczeniu wpłaty za hosting.

Pozdrawiam :)

#4 Jay

Regularny użytkownik

• Użytkownicy
  • 87 postów
  • Imię:Wojtek

Napisany 03 wrzesień 2009 - 00:04

Zobacz postBlueMan, o 10.02.2009, 03:19, powiedział:

http://netstrefa.pl/ - oferta jaka została przedstawiona jest bardzo konkurencyjna.
Dla mnie za tanio, aby było to możliwe utrzymać w Polsce :|

Ale znajomy ma u nich konto i nie narzeka... .

Co o nich myslicie?

Czy ja wiem czy tak drogo mają ?
Transfer rzędu 45gb/miech na koncie z 3GB z 2 bazami i 2 domenami za kwotę <130pln nie wydaje mi się aż takie wygórowane. Tylko na wyższych pakietach limitowanie baz danych jest nie najlepszym punktem w ofercie.
Oczywiście nie ma bata na to że serwery stoją w polsce.
mistrz wuwuWuJitsu - proste, przejrzyste, zarządzalne strony www, psd2html, usability, accessibility, itepe_bility

#5 WPNJ

Stały użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 146 postów

Napisany 10 kwiecień 2011 - 20:53

Witam.

Jak aktualnie spisuje się ta firma? Można prosić o aktualne opinie klientów netstrefa.pl?

Pozdrawiam.
Polecam: ViPower.pl, MasterNET.pl

#6 darek12345

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 1 postów

Napisany 06 sierpień 2011 - 20:14

Zobacz postWPNJ, o 10 kwiecień 2011 - 20:53, powiedział:

Jak aktualnie spisuje się ta firma? Można prosić o aktualne opinie klientów netstrefa.pl?

Korzystam z ich usług już ponad 5 lat i oceniam tą firmę bardzo dobrze. Zarówno z szybkości transferu jak i przede wszystkim czasu dostępności usług ("Gwarantowany czas dostępności usług wynosi 99,7 % czasu w miesiącu kalendarzowym") jestem bardzo zadowolony. W mojej opinii to mają praktycznie same zalety.
Drobne wady to:
- czasami trzeba upominać się o skorzystanie z jakiejś promocji lub o zaktualizowanie wielkości dostępnej pojemności serwera, ale kontakt jest bardzo dobry więc dla mnie to nie są ważne rzeczy.
- jeśli ktoś chciałby mieć więcej domen to niestety trzeba wykupić pakiet hostingowy za ponad 300 zł/rok, co nie jest niską ceną.

1 Użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników