MasterNETpl, o 19 grudzień 2011 - 12:31, powiedział:
theqkash
Nie interesuje mnie jak byłeś traktowany w innej firmie.
Prześlij mi proszę na PW pełną treść wiadomości którą otrzymałeś od supportu mojej firmy w której stwierdziłeś, że firma nazwała Cię debilem, a jeżeli takiej nie masz to ostatni raz Cię grzecznie proszę abyć zaprzestał idiotycznego oczerniania dobrego imienia mojej firmy, nie dawał takich porównań,a przede wszystkim nie próbował dalej udowodnić czegoś co już wiele razy powyżej zostało napisane, oraz przez innych.
W Twojej firmie nie mam hostingu, co do domen to nie bardzo jest kiedy mówić o awariach. A na co mogę narzekać - o tym dalej.
Infolinia Cię stosownie poinformuje, po tym co piszesz to ewidentnie nie wiesz, że administracja jest informowana automatycznie przez system o awarii.
Ostatni raz na infolinię dzwoniłem kilka razy w ciągu jednego tygodnia i ani razu nie udało mi się dodzwonić. Także nie powiem Ci jak Twoja infolinia działa, bo nie miałem możliwości pogadać. A tym bardziej nie powiem Ci jak Ci działa system o awarii, bo to Twoja sprawa. Dalej sobie dopisz sam.
Zawsze i wszędzie znajdzie się osoba która będzię szydzić jak i chwalić.
Pewnie dlatego, że BOK nie otrzymał żadnego zgłoszenia w tej sprawie więc nie mógł udzielić informacji.
Ciekawe podejście całkiem, nie powiem.
To tyle z mojej strony, chcesz pogadać to przejdźmy do osobnego tematu lub na PW.
Póki korzystam wyłącznie z domen w masternet nie za bardzo jest o czym gadać. Zresztą, dla mnie też sprawa jest zamknięta, gdybyś Ty napisał od razu userowi dlaczego taka awaria była i poprosił o kontakt z supportem na drugi raz pewnie by nawet tej dyskusji nie było. Wnioski myślę z tego powinny padać do obu stron.
Jeżeli w innej firmie byłeś traktowany tak, a nie inaczej i wg Twojego toku myślenia, tak będzie w innej firmie to to jest jak dla mnie dziecinne zachowanie rozgoryczonego dzieciaka któremu zabrali lizaka.
Jeżeli dla Ciebie w danym czasie o którym pisałem wyżej wyraźnie i sądzę że zrozumiale dla wszystkich, gdy dłużej się czeka na odpowiedź z BOK to wspomniane przez Ciebie "olewanie" to ja już nie mam pytań do Ciebie, sugeruje abyć przeczytał dokładnie mój poprzedni post.
Wypowiedziałem się wcześniej na temat supportu telefonicznego.
Ten post był edytowany przez theqkash dnia: 19 grudzień 2011 - 12:41