Skocz do zawartości

Web Hosting Talk

• progreso.pl

Partner technologiczny

Upraszczamy to, co inni starają się komplikować. Prosto, pewnie, przyjaźnie - tak robimy hosting!
  • Kei.pl

Partner technologiczny

Kei.pl działa na polskim rynku internetowym od 2000 roku. Obecnie na blisko 300 serwerach w Centrum Danych Kei.pl znajduje się kilkadziesiąt tysięcy stron WWW.
  • S-NET.info

Partner technologiczny

S-NET to dostawca usług dla biznesu. Najważniejsze usługi świadczone przez firmę to usługi Centrum Danych, dostęp do Internetu, transmisja danych oraz tranzyt do różnych operatorów.
  • Sprint Data Center

Partner technologiczny

Sprint Data Center to jedyne w Polsce północno-wschodniej i jednocześnie jedno z najnowocześniejszych w kraju centrum przechowywania i przetwarzania danych.

- - - - -

opinie masternet.pl

• Zamknięty temat Ten temat jest zamknięty
444 odpowiedzi na ten temat

opinie masternet.pl

#441 MasterNETpl

Klasyka Fantastyki

• Firma Bronze
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2033 postów
  • Firma:MasterNET.pl
  • Imię:Adrian
  • Nazwisko:Szczepanik

Napisany 19 grudzień 2011 - 12:31

theqkash

Nie interesuje mnie jak byłeś traktowany w innej firmie.

"jesteś debilem, wszystko działa, wczoraj też się nic złego nie działo".
Prześlij mi proszę na PW pełną treść wiadomości którą otrzymałeś od supportu mojej firmy w której stwierdziłeś, że firma nazwała Cię debilem, a jeżeli takiej nie masz to ostatni raz Cię grzecznie proszę abyć zaprzestał idiotycznego oczerniania dobrego imienia mojej firmy, nie dawał takich porównań,a przede wszystkim nie próbował dalej udowodnić czegoś co już wiele razy powyżej zostało napisane, oraz przez innych.

PS. Czy gdybym zadzwonił o 22 w niedzielę, celem powiadomienia, że serwer leży - odebrałbyś? ;-)
Infolinia Cię stosownie poinformuje, po tym co piszesz to ewidentnie nie wiesz, że administracja jest informowana automatycznie przez system o awarii.

@Cysiek nieco szydzi z Twojego podejścia do sprawy...
Zawsze i wszędzie znajdzie się osoba która będzię szydzić jak i chwalić.

dlaczego nie napisałeś nic na temat awarii
Pewnie dlatego, że BOK nie otrzymał żadnego zgłoszenia w tej sprawie więc nie mógł udzielić informacji.
To tyle z mojej strony, chcesz pogadać to przejdźmy do osobnego tematu lub na PW.
Jeżeli w innej firmie byłeś traktowany tak, a nie inaczej i wg Twojego toku myślenia, tak będzie w innej firmie to to jest jak dla mnie dziecinne zachowanie rozgoryczonego dzieciaka któremu zabrali lizaka.
Jeżeli dla Ciebie w danym czasie o którym pisałem wyżej wyraźnie i sądzę że zrozumiale dla wszystkich, gdy dłużej się czeka na odpowiedź z BOK to wspomniane przez Ciebie "olewanie" to ja już nie mam pytań do Ciebie, sugeruje abyć przeczytał dokładnie mój poprzedni post.
Z mojej strony to już ewidentnie tyle, nie ma sensu dalej ciągnąć tego tasiemca - wszystko z mojej strony zostało już powiedziane i to wielokrotnie.

Ten post był edytowany przez MasterNETpl dnia: 19 grudzień 2011 - 12:32

MasterNET.pl od 7 lat w sieci
Infolinia: +48 12 350 20 01 ..::Autorskie rozwiązania IT | Serwery w Niemczech oraz Polsce

#442 theqkash

Weteran WHT

• WHT Pro
  • 668 postów
  • Imię:Łukasz

Napisany 19 grudzień 2011 - 12:40

Zobacz postMasterNETpl, o 19 grudzień 2011 - 12:31, powiedział:

theqkash

Nie interesuje mnie jak byłeś traktowany w innej firmie.

Prześlij mi proszę na PW pełną treść wiadomości którą otrzymałeś od supportu mojej firmy w której stwierdziłeś, że firma nazwała Cię debilem, a jeżeli takiej nie masz to ostatni raz Cię grzecznie proszę abyć zaprzestał idiotycznego oczerniania dobrego imienia mojej firmy, nie dawał takich porównań,a przede wszystkim nie próbował dalej udowodnić czegoś co już wiele razy powyżej zostało napisane, oraz przez innych.
W Twojej firmie nie mam hostingu, co do domen to nie bardzo jest kiedy mówić o awariach. A na co mogę narzekać - o tym dalej.

Infolinia Cię stosownie poinformuje, po tym co piszesz to ewidentnie nie wiesz, że administracja jest informowana automatycznie przez system o awarii.
Ostatni raz na infolinię dzwoniłem kilka razy w ciągu jednego tygodnia i ani razu nie udało mi się dodzwonić. Także nie powiem Ci jak Twoja infolinia działa, bo nie miałem możliwości pogadać. A tym bardziej nie powiem Ci jak Ci działa system o awarii, bo to Twoja sprawa. Dalej sobie dopisz sam.

Zawsze i wszędzie znajdzie się osoba która będzię szydzić jak i chwalić.
Pewnie dlatego, że BOK nie otrzymał żadnego zgłoszenia w tej sprawie więc nie mógł udzielić informacji.
Ciekawe podejście całkiem, nie powiem.

To tyle z mojej strony, chcesz pogadać to przejdźmy do osobnego tematu lub na PW.
Póki korzystam wyłącznie z domen w masternet nie za bardzo jest o czym gadać. Zresztą, dla mnie też sprawa jest zamknięta, gdybyś Ty napisał od razu userowi dlaczego taka awaria była i poprosił o kontakt z supportem na drugi raz pewnie by nawet tej dyskusji nie było. Wnioski myślę z tego powinny padać do obu stron.

Jeżeli w innej firmie byłeś traktowany tak, a nie inaczej i wg Twojego toku myślenia, tak będzie w innej firmie to to jest jak dla mnie dziecinne zachowanie rozgoryczonego dzieciaka któremu zabrali lizaka.
Jeżeli dla Ciebie w danym czasie o którym pisałem wyżej wyraźnie i sądzę że zrozumiale dla wszystkich, gdy dłużej się czeka na odpowiedź z BOK to wspomniane przez Ciebie "olewanie" to ja już nie mam pytań do Ciebie, sugeruje abyć przeczytał dokładnie mój poprzedni post.
Wypowiedziałem się wcześniej na temat supportu telefonicznego.

Ten post był edytowany przez theqkash dnia: 19 grudzień 2011 - 12:41

Jeśli hosting w Polsce to tylko Castpol, a jeśli w Holandii/UK bez limitów to tylko Site5 - (a kod FREETRIAL przy zamówieniu na 1 miesiąc pozwala testować za darmo!).
Jeśli VPS'y to jedynie Ultimahost - VPS_50 - 50% rabatu na pierwszą płatność za serwer VPS.
Otrzymaj 100% więcej pieniążków z pierwszej wpłaty w e24cloud!

#443 Przemysław

Stały użytkownik

• WHT Pro
  • PipPipPipPipPip
  • 167 postów
  • Firma:POLSERWER.pl
  • Imię:Przemysław
  • Nazwisko:Żuchowski

Napisany 19 grudzień 2011 - 14:54

Chciałbym jedynie wyrazić swoją opinię w temacie, bo dyskusja przybrała nieciekawy obrót i obniża się jej poziom.
Kilka minut temu zadzwoniłem na Infolinię Masternet, faktem jest, że czas oczekiwania na połączenie wyniósł 1 minutę 45 sekund. Natomiast Połączenie zostało odebrane i uzyskałem potrzebną informację.
Pozdrawiam,
Przemek
"Jeśli się pomylę, poprawcie mnie"

POLSERWER.pl - kolokacja, serwery dedykowane, serwery wirtualne, hosting

#444 theqkash

Weteran WHT

• WHT Pro
  • 668 postów
  • Imię:Łukasz

Napisany 19 grudzień 2011 - 15:35

@Przemysław widocznie coś się zmieniło. Ja nie pamiętam abym kiedykolwiek doczekał podniesienia słuchawki.
Jeśli hosting w Polsce to tylko Castpol, a jeśli w Holandii/UK bez limitów to tylko Site5 - (a kod FREETRIAL przy zamówieniu na 1 miesiąc pozwala testować za darmo!).
Jeśli VPS'y to jedynie Ultimahost - VPS_50 - 50% rabatu na pierwszą płatność za serwer VPS.
Otrzymaj 100% więcej pieniążków z pierwszej wpłaty w e24cloud!

#445 Tomasz Fiedoruk

BOSS

• Administrator
  • 4302 postów
  • Firma:WHT

Napisany 19 grudzień 2011 - 16:30

Moduł dodawania opinii o firmie: http://www.webhostin...2-masternet-pl/
Profil firmy: http://www.webhostin...2-masternet-pl/
Dyskusje o ofercie i firmie: http://www.webhostin...je-masternetpl/
Masz stronę? Zarabiaj na sprzedaży linków. Gwarantowane stawki od pierwszego dnia SeoPilot

1 Użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników