Skocz do zawartości

Web Hosting Talk

• progreso.pl

Partner technologiczny

Upraszczamy to, co inni starają się komplikować. Prosto, pewnie, przyjaźnie - tak robimy hosting!
  • Kei.pl

Partner technologiczny

Kei.pl działa na polskim rynku internetowym od 2000 roku. Obecnie na blisko 300 serwerach w Centrum Danych Kei.pl znajduje się kilkadziesiąt tysięcy stron WWW.
  • S-NET.info

Partner technologiczny

S-NET to dostawca usług dla biznesu. Najważniejsze usługi świadczone przez firmę to usługi Centrum Danych, dostęp do Internetu, transmisja danych oraz tranzyt do różnych operatorów.
  • Sprint Data Center

Partner technologiczny

Sprint Data Center to jedyne w Polsce północno-wschodniej i jednocześnie jedno z najnowocześniejszych w kraju centrum przechowywania i przetwarzania danych.

Pierwszy Vps I Problemy

• Nie możesz odpowiadać w tym temacie
2 odpowiedzi na ten temat

Pierwszy Vps I Problemy

#1 PIKeR

Stały użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 151 postów
  • Firma:Niemamfirmy S.p. z o.o

Napisany 15 styczeń 2008 - 21:59

Kupiłem pierwszy VPS do obsługi swojej strony internetowej na provps.pl. Nie brałem opcji managed bo lubię się bawić i już wszystko w sumie działa (Apache + PHP + MySQL) jednak nie wiem w jaki sposób zaparkować domenę. Mam domeny od rejestratorów oferujących jedynie zmianę DNS, więc opcja podania IP nie wchodzi raczej w grę. Kiedyś administrowałem dedykiem kumpla, to musiałem wydzwaniać do serwerowni , żeby domenę na DNSy wpisali. Masakra :/

PS. Piszę tutaj, bo support nie pracuje o tej godzinie, a zależy mi na czasie (strona mi nie działa) ;).
Nie polecam NICZEGO, i nie mam kolorowej sygnaturki bo mi za to nikt nie płaci.

#2 nginxq

Stały użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 102 postów
  • Firma:rootcaster

Napisany 15 styczeń 2008 - 22:02

Postaw binda, dodaj strefy, albo zaparkuj na np everydns.net i z tamtad przekieruj domene na swoj serwer, a na serwerze musisz mieć oczywiście virtual hosty ;)

#3 ertcap

prawie jak ettercap

• Moderatorzy
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 712 postów

Napisany 15 styczeń 2008 - 23:33

http://freedns.sgh.waw.pl
pzdr.

1 Użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników