Skocz do zawartości

Web Hosting Talk

  • arubacloud.pl

    Partner technologiczny

    Aruba Cloud jest marką usług cloud na rynku europejskim. Została stworzona w celu dostarczenia firmom kompleksowych rozwiązań Cloud niezależnie od ich planów i projektów.

 

Opinie o firmie HitMe.pl

Opinie HitMe.pl na rynku od 2007

Jako jedni z pierwszych w Polsce wprowadziliśmy tak bogatą ofertę serwerów vps oraz tworząc chmurę "cloud computing w Polsce" wychodząc naprzeciw największym wymaganiom i potrzebom naszych klientów jak rewolucyjny na Polskim rynku Dedykowany hosting VPS z DirectAmin - Hosting VPS z DirectAdmin i pełna administracją. Całkowicie bez ograniczeń - bez limitu domen, skrzynek pocztowych, stron www, baz danych MySQL. Hosting dedykowany z indywidualną konfiguracją, pełną administracją PHP, MySQL, serwera poczty, DNS w Polsce!
 
Warto również sprawdzić nasze Serwery VPS XEN oraz serwery vps z windows.
 
O firmie:
HitMe.pl powstało z początkiem 2008 roku, nie jesteśmy kolejną zwykłą firmą hostingową, informatyczną. Nasz zespół tworzą doświadczeni administratorzy, programiści, graficy komputerowi, którzy swoją pracę wykonują z pasją i zaangażowaniem. Ciągle rozwijamy się, ulepszamy nasze usługi wraz z rozwojem nowych technologii, z myślą o naszych klientach i ich potrzebach. Od zawsze naszym priorytetem było i jest aby nasze usługi były świadczone na najwyższym możliwym poziomie. Dlatego też starannie wyselekcjonowaliśmy najlepsze rozwiązania technologiczne i sprzętowe oraz korzystamy z usług profesjonalnego Centrum Danych NEPHAX, które spełnia najwyższe standardy bezpieczeństwa, dostępności i niezawodności.

Pokaż cały opis »

Średnia ocena firmy: 4,71/5

TOP100 - ranking:

Aktualna pozycja: #84
  • 136 osób poleca
  • 10 nie poleca
  • Ilość opinii: 146
Ocena ogólna: 4,71/5
  • Niezawodność: 4,72/5
  • Możliwości: 4,79/5
  • Cena / Jakość: 4,78/5
  • Support: 4,57/5
Zakres czasowy 3 miesiące 3-6 miesięcy 6-12 miesięcy powyżej 12 miesięcy
Ilość opinii 18 opinii 13 opinii 13 opinii 102 opinii
Niezawodność
Support
Możliwości techniczne
Cena / Jakość
  • chitan - klient od marzec 2017 napisał, że: Dodano: 23 marzec 2017 | #1
    Korzystam z usługi VPS od września 2016 roku. W tym czasie miały miejsce dwa 20 minutowe okresy braku usługi, jednak zdarzyło się to w nocy. Ogólnie usługa jest świetna, szybka, wydajna (o ile sam jej nie zawale), w danym przedziale cenowym dostaje się około 30% - 50% więcej niż w ofercie konkurencji.
    Przy przenoszeniu od poprzedniego usługodawcy ustaliłem migrację z supportem i wszystko zostało wykonane szybciej, niż zapowiadano.
    Co prawda później trzeba było wykonać odrobinę rekonfiguracji, ale to też udało się bez większych perturbacji.
    Support jest szybki, nie to co u poprzedniego usługodawcy, firmie b-h.pl :)
    Sam właściciel, Pan Marek, wielokrotnie pokazał mi, że jeszcze dużo muszę się dowiedzieć i nauczyć (wiem, że nic nie wiem :P) - naprawdę ukłony za posiadaną wiedzę.

    Hejty ze strony klientów poniżej świadczą raczej o egzaltacji tych ludzi i zapatrzeniu się w swoją osobę. Radzę na przyszłość trochę pokory.
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Arnaksik - klient od marzec 2017 napisał, że: Dodano: 21 marzec 2017 | Edytowano: 21 marzec 2017 | #2
    Support Dobry, szybki po godzinach odpowiadają , Ceny niskie Hosting w miarę dobry.
    • Ocena ogólna: 4,25/5
    • Możliwości: 4/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 3/5
    w kategorii: Inne
  • - klient od marzec 2016 napisał, że: Dodano: 13 marzec 2017 | #3
    Nie polecam. Czeste awarie. Tragiczna obsluga
    • Ocena ogólna: 1/5
    • Możliwości: 1/5
    • Support: 1/5
    • Cena/Jakość: 1/5
    • Niezawodność: 1/5
    • Firma HitMe.pl powiedziała, że: Odpowiedź dodano 14 marzec 2017

      Szkoda, że osoba komentująca nie miała odwagi ujawnić swojej tożsamości, wtedy moglibyśmy zweryfikować jakie to częste awarie miały miejsce.
      A administrację proszę o bardziej skrupulatną weryfikację osób wyrażających swoje opinie.

    w kategorii: VPS
  • Joshi111 - klient od marzec 2016 napisał, że: Dodano: 13 marzec 2017 | Edytowano: 13 marzec 2017 | #4
    Nie ma zadnego kontaktu tel - przez 2 tyg nie odebrali ani jednego telefonu , to nie jestpowazna firma
    • Ocena ogólna: 2,5/5
    • Możliwości: 1/5
    • Support: 1/5
    • Cena/Jakość: 4/5
    • Niezawodność: 4/5
    • Firma HitMe.pl powiedziała, że: Odpowiedź dodano 14 marzec 2017

      Zapomniał Pan dodać, że na każdego maila została udzielona odpowiedź. Pomoc techniczna działa w systemie zgłoszeń serwisowych, wysyłanych do nas przez panel klienta, drogą mailową.
      Kontakt telefoniczny, z uwagi na dużą liczbę połączeń, jest niestety utrudniony.
      Przykro nam, że nie udało się Panu dodzwonić, a Pan jedynie skrytykował ten jeden aspekt, zapominając o tym, w jaki sposób działała usługa czy też o tym, że na zgłoszenia supportowe odpowiedzi były udzielane sprawnie, a problemy rozwiązywane na bieżąco.

    w kategorii: Hosting
  • wagabart - klient od marzec 2017 napisał, że: Dodano: 05 marzec 2017 | #5
    To jest jakiś żart. Żadnej pomocy. Głuche telefony.
    • Ocena ogólna: 1/5
    • Możliwości: 1/5
    • Support: 1/5
    • Cena/Jakość: 1/5
    • Niezawodność: 1/5
    • Firma HitMe.pl powiedziała, że: Odpowiedź dodano 05 marzec 2017

      Zgodnie z przysługującym supportem do usługi podczas aktywacji dostał Pan informacje o możliwych formach kontaktu. Telefon pracuje całą dobę, dodatkowo ma Pan do dyspozycji kontakt poprzez system zgłoszeń oraz email.

    • Firma HitMe.pl powiedziała, że: Odpowiedź dodano 05 marzec 2017

      Zgodnie z przysługującym supportem do usługi podczas aktywacji dostał Pan informacje o możliwych formach kontaktu. Telefon pracuje całą dobę, dodatkowo ma Pan do dyspozycji kontakt poprzez system zgłoszeń oraz email.

    • Firma HitMe.pl powiedziała, że: Odpowiedź dodano 05 marzec 2017

      Zgodnie z przysługującym supportem do usługi podczas aktywacji dostał Pan informacje o możliwych formach kontaktu. Telefon pracuje całą dobę, dodatkowo ma Pan do dyspozycji kontakt poprzez system zgłoszeń oraz email.

    • Firma HitMe.pl powiedziała, że: Odpowiedź dodano 05 marzec 2017

      Zgodnie z przysługującym supportem do usługi podczas aktywacji dostał Pan informacje o możliwych formach kontaktu. Telefon pracuje całą dobę, dodatkowo ma Pan do dyspozycji kontakt poprzez system zgłoszeń oraz email.

    • Firma HitMe.pl powiedziała, że: Odpowiedź dodano 05 marzec 2017

      Zgodnie z przysługującym supportem do usługi podczas aktywacji dostał Pan informacje o możliwych formach kontaktu. Telefon pracuje całą dobę, dodatkowo ma Pan do dyspozycji kontakt poprzez system zgłoszeń oraz email.

    • Firma HitMe.pl powiedziała, że: Odpowiedź dodano 05 marzec 2017

      Zgodnie z przysługującym supportem do usługi podczas aktywacji dostał Pan informacje o możliwych formach kontaktu. Telefon pracuje całą dobę, dodatkowo ma Pan do dyspozycji kontakt poprzez system zgłoszeń oraz email.

    • Firma HitMe.pl powiedziała, że: Odpowiedź dodano 05 marzec 2017

      Zgodnie z przysługującym supportem do usługi podczas aktywacji dostał Pan informacje o możliwych formach kontaktu. Telefon pracuje całą dobę, dodatkowo ma Pan do dyspozycji kontakt poprzez system zgłoszeń oraz email.

    w kategorii: VPS
  • zman85 - klient od październik 2016 napisał, że: Dodano: 04 marzec 2017 | #6
    Nic dodać, nic ująć. Póki co obsługa, szybkość udzielanej pomocy, wstępnie skonfigurowane VPSy na naprawdę wysokim poziomie. Życzyłbym sobie, by w tej firmie nie doszło do jakiegoś rozpadu czy też przejęcia, ponieważ naprawdę nie mam się do czego przyczepić. Oby takich rodzimych firm jak HitMe powstawało więcej. (Były klient kilku firm wchłoniętych przez H...)
    • Ocena ogólna: 4,75/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 4/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: VPS
  • klient3505 - klient od luty 2017 napisał, że: Dodano: 15 luty 2017 | #7
    www.vianetgroup.pl Hosting dedykowany naprawdę rewelacja, ale przede wszystkim support, bardzo profesjonalny i co najważniejsze bardzo skuteczny. Polecam!!!
    Strona Klienta: www.vianetgroup.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • witness23 - klient od luty 2017 napisał, że: Dodano: 09 luty 2017 | #8
    mh24.pl Ogólnie wszystko ok, bardzo dobra administracja i niezły support jeśli chodzi o czas odpowiedzi, a do tego bardzo konkurencyjne ceny i rabaty przy opłacaniu usługi na rok z góry.
    Strona Klienta: mh24.pl
    • Ocena ogólna: 4,25/5
    • Możliwości: 4/5
    • Support: 4/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 4/5
    w kategorii: Hosting
  • Wildlukas - klient od luty 2017 napisał, że: Dodano: 08 luty 2017 | #9
    Właśnie BOK HitMe zakończył migrację mojej strony (WP, 16 gb 350 tys plików) i jestem bardzo zadowolony. Żadnego przestoju w funkcjonowaniu strony. Serwer jaki mam to HOSTING VPS bardzo ciekawa oferta zważywszy na cenę. Server można cały czas rozbudowywać bez konieczności przenoszenia strony. Reasumując strona działa znacznie szybciej niż na zwykłym hostingu. BOK bardzo pomocny, którego są 3 poziomy. Mail odpowiedz do kilku godzin, chat z technikiem są do dyspozycji telefony alarmowe do nagłej potrzeby. Także szczerze polecam ze względu na ofertę, na razie jako jedyni taką maja.
    Drobna uwaga dla nowych klientów - mi nie zależało na szybkości odpalenia serwera (odpalenie do 24h) i migracji, która trwała kilka dni po pytaniu technika co do terminu. Jeżeli komuś zależy na czasie i szybkości działania niech najpierw ustali to z BOK.
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    • Firma HitMe.pl powiedziała, że: Odpowiedź dodano 08 luty 2017

      Dziękujemy za pozytywną opinię. Czas migracji często zależy od wielu innych czynników, np. takich jak szybkość transferu danych, możliwość utworzenia paczki archiwum na dotychczasowym serwerze.
      Każda migracja stron jest rozpatrywana w każdym przypadku indywidualnie, a czas ten staramy zawsze skrócić się do minimum.

    w kategorii: VPS
  • Grease - klient od maj 2016 napisał, że: Dodano: 08 luty 2017 | #10
    Jestem bardzo zadowolony, zawszę mogę liczyć na pomoc i szybką odpowiedź. Polecam
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    • Firma HitMe.pl powiedziała, że: Odpowiedź dodano 08 luty 2017

      Bardzo dziękujemy z pozostawienie pozytywnej opinii i zapraszamy do ponownego kontaktu.

    w kategorii: VPS