Skocz do zawartości


 

Opinie o firmie AttHost

Opinie AttHost na rynku od 2012

Proste i potężne narzędzia.
AttHost powstał w odpowiedzi na nasze potrzeby. Jako programiści i projektanci potrzebowaliśmy prostych a przy tym potężnych narzędzi wspierających i budowę i rozwój aplikacji internetowych.
 
Nie ukrywamy cen, nie stosujemy promocji.
Irytują nas ogólne praktyki cenowe. U nas masz pewność, że nie płacisz ze swojej kieszeni za to, że innych 10 klientów zrezygnowało z usługi za 1zł.
 
Nie lubimy ograniczeń.
Dlatego przygotowaliśmy dedykowany panel do zarządzania wszystkimi usługami. Dzięki temu reagujemy na Twoje bieżące potrzeby cały czas udoskonalając nasze produkty. Skorzystaj z 14 dniowego okresu testowego bez żadnych zobowiązań.
 

Pokaż cały opis »

Średnia ocena firmy: 4,98/5

TOP100 - ranking:

Aktualna pozycja: #39
  • 104 osób poleca
  • 0 nie poleca
  • Ilość opinii: 104
Ocena ogólna: 4,98/5
  • Niezawodność: 5/5
  • Możliwości: 4,95/5
  • Cena / Jakość: 4,99/5
  • Support: 4,99/5
Zakres czasowy 3 miesiące 3-6 miesięcy 6-12 miesięcy powyżej 12 miesięcy
Ilość opinii 27 opinii 26 opinii 30 opinii 21 opinii
Niezawodność
Support
Możliwości techniczne
Cena / Jakość
  • Sklep - klient od sierpień 2016 napisał, że: Dodano: 14 sierpień 2017 | #11
    Na co dzień zajmuję się sprzedażą w sieci, więc głównie korzystam z serwerów na potrzeby sklepów internetowych. Na tle konkurencji Atthost wypada naprawdę dobrze. Szybkość serwera, autorski panel i współpraca z bok jest naprawdę na wyjątkowo wysokim poziomie. Mam nadzieję, że jakość usług będzie utrzymana. Polecam
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • klient0804 - klient od lipiec 2016 napisał, że: Dodano: 11 sierpień 2017 | #12
    Generalnie jestem daleka od wystawiania jakichkolwiek opinii czy rekomendacji, ale to co zrobiła obsługa w atthost zasługuje na słowa uznania. Po dość długim okresie użerania się z z pewną firmą postanowiłam wreszcie zabrać swoją stronę i pocztę. I chociaż trafiłam tutaj przez zupełny przypadek, była to zdecydowanie dobra decyzja. Pracuję w branży weselnej i nie mogę sobie pozwolić na przerwy w dostępie do poczty. Każdy kto prowadzi własną firmę wie, że kontakt z klientem jest kluczowy. Niestety u poprzedniego operatora poczta dochodziła nawet przez kilka godzin, a zdarzały się również sytuacje, kiedy w ogóle wiadomości nie docierały. Właściwie kłopoty z pocztą były tam na porządku dziennym. Na szczęście po przeniesieniu usług problem ten zniknął jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki, a co więcej zauważyłam, że również moja strona wyświetla się zdecydowanie szybciej. Może nie jestem najbardziej wymagającym klientem, ale zakupiony hosting w 100% sprostał moim oczekiwaniom.
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • klient2487 - klient od sierpień 2016 napisał, że: Dodano: 08 sierpień 2017 | #13
    Nawet najmniejsze konto w Atthost będzie ok. Hosting mamy od dawna i naprawdę wiemy, czego można się spodziewać :) Bardzo dobre parametry, szybko wczytujące się strony i fajny support. Naprawdę można polecać!
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • klient0396 - klient od czerwiec 2017 napisał, że: Dodano: 05 sierpień 2017 | #14
    Korzystam od 2 miesięcy i jestem bardzo zadowolony.
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • klient8916 - klient od sierpień 2015 napisał, że: Dodano: 04 sierpień 2017 | #15
    Firma dobrze zorganizowana - krótki czas odpowiedzi na zadane pytania, czy powstałe problemy, widać, że bardzo stawiają na rozwój, bo sukcesywnie wprowadzane są zmiany (oczywiście ułatwiające użytkowanie). Serwer na którym jest moje konto działa bez zastrzeżeń. Nie pamiętam ile dokładnie jestem w atthost, pewnie będzie ok 2 lat, ale jak dla mnie wszystko funkcjonuje bez zarzutów i mogę polecać dalej.
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • klient9988 - klient od sierpień 2013 napisał, że: Dodano: 02 sierpień 2017 | #16
    Moja opinia jest prosta. Firma atthost jest jak najbardziej sprawdzona i godna polecenia. Ceny bardzo przystępne, wysoka wydajność i stabilność serwerów. Autorski panel administracyjny - bardzo intuicyjny i korzysta się z niego równie łatwo jak z panelu WP. Obsługa również bez zarzutu, nigdy nie miałem problemu z uzyskaniem odpowiedzi na zadane pytanie. W skali od 0 do 10 śmiało mogę wystawić 10.
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Ewa2 - klient od maj 2015 napisał, że: Dodano: 30 lipiec 2017 | #17
    Wszystko działa w porządku. Jestem zadowolona.
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • klient0076 - klient od styczeń 2017 napisał, że: Dodano: 27 lipiec 2017 | #18
    Miłe zaskoczeniu po poprzednich przygodach z inną firmą. Zacznę od ceny. Nie ma tu "super promocji" w stylu domena/ serwer za 1 zł, a po roku kwota do zapłaty przyprawia o zawrót głowy. Teraz już jestem mądrzejsza i zwracam uwagę na tego typu oferty, bo płacąc w pierwszym roku 2 zł, a w kolejnym 200 zł da się odczuć różnicę... (oczywiście ktoś może powiedzieć, że należało przeczytać regulamin...tylko mądry Polak po szkodzie). Co do cen to miłym zaskoczeniem jest jeszcze gwarancja stałej ceny. Zarówno w pierwszym roku, jak i w kolejnych latach do zapłaty będzie ta sama kwota, więc w moim przypadku będzie to 79 zł brutto. Kolejna kwestia zasługująca na uznanie to pomoc osób pracujących w Atthost. Może nie miałam zbyt wiele problemów, ale nigdy moje zgłoszenie nie pozostało bez odpowiedzi, nigdy też nie odczułam, że zawracam komuś głowę (u poprzedniego usługodawcy miałam wrażenie, że osoba będąca po drugiej stronie ma pretensje, że śmiem w ogóle zadać jakiekolwiek pytanie). Bezpłatny dodatek- prowadzę nieduży blog, więc cieszę się, że nie muszę płacić dodatkowych opłat za certyfikat, bo moim potrzebom spokojnie jest w stanie sprostać bezpłatny Lets Encrypt. Kopie zapasowe- niestety poprzez dziury w WP przeżyłam chwilę grozy, bo mój blog został zaatakowany. Na szczęście backup wykonywany jest 4 razy na dobę, więc dosłownie po godzinie moja strona ponownie wyświetlała się bez zastrzeżeń. Śmiało mogę polecić atthost jako solidną firmę hostingową.
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Adak - klient od lipiec 2015 napisał, że: Dodano: 20 lipiec 2017 | #19
    Pierwszy raz miałem styczność z AttHost w 2015 roku, kiedy przenosiłem usługi klienta. Już wtedy moja opinia na temat tej firmy była bardzo dobra. Nie odnotowałem żadnych problemów z dostępnością stron, czy poczty, a serwer działał bez zarzutów. Od tego czasu mam wrażenie, że poziom został podniesiony jeszcze wyżej. Jeśli chodzi o ceny, to w porównaniu z ofertami innych firm, wychodzi całkiem korzystnie. Z pełną odpowiedzialnością mogę polecić zarówno w przypadku chęci utrzymywania większych serwisów, jak i pojedynczych stron.
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • klient0802 - klient od wrzesień 2014 napisał, że: Dodano: 18 lipiec 2017 | #20
    Wszystko ok, zgodnie z oczekiwaniami.
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting