Skocz do zawartości


 

Opinie o firmie AttHost

Opinie AttHost na rynku od 2013

Proste i potężne narzędzia.
AttHost powstał w odpowiedzi na nasze potrzeby. Jako programiści i projektanci potrzebowaliśmy prostych a przy tym potężnych narzędzi wspierających i budowę i rozwój aplikacji internetowych.
 
Nie ukrywamy cen, nie stosujemy promocji.


Irytują nas ogólne praktyki cenowe. U nas masz pewność, że nie płacisz ze swojej kieszeni za to, że innych 10 klientów zrezygnowało z usługi za 1zł.


 
Nie lubimy ograniczeń.
Dlatego przygotowaliśmy dedykowany panel do zarządzania wszystkimi usługami. Dzięki temu reagujemy na Twoje bieżące potrzeby cały czas udoskonalając nasze produkty. Skorzystaj z 14 dniowego okresu testowego bez żadnych zobowiązań.
 

Pokaż cały opis »

Średnia ocena firmy: 4,98/5

TOP100 - ranking:

Aktualna pozycja: #42
  • 86 osób poleca
  • 0 nie poleca
  • Ilość opinii: 86
Ocena ogólna: 4,98/5
  • Niezawodność: 5/5
  • Możliwości: 4,94/5
  • Cena / Jakość: 4,99/5
  • Support: 4,99/5
Zakres czasowy 3 miesiące 3-6 miesięcy 6-12 miesięcy powyżej 12 miesięcy
Ilość opinii 28 opinii 20 opinii 18 opinii 20 opinii
Niezawodność
Support
Możliwości techniczne
Cena / Jakość
  • Adak - klient od lipiec 2015 napisał, że: Dodano: 20 lipiec 2017 | #1
    Pierwszy raz miałem styczność z AttHost w 2015 roku, kiedy przenosiłem usługi klienta. Już wtedy moja opinia na temat tej firmy była bardzo dobra. Nie odnotowałem żadnych problemów z dostępnością stron, czy poczty, a serwer działał bez zarzutów. Od tego czasu mam wrażenie, że poziom został podniesiony jeszcze wyżej. Jeśli chodzi o ceny, to w porównaniu z ofertami innych firm, wychodzi całkiem korzystnie. Z pełną odpowiedzialnością mogę polecić zarówno w przypadku chęci utrzymywania większych serwisów, jak i pojedynczych stron.
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • klient0802 - klient od wrzesień 2014 napisał, że: Dodano: 18 lipiec 2017 | #2
    Wszystko ok, zgodnie z oczekiwaniami.
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • klient3225 - klient od maj 2017 napisał, że: Dodano: 15 lipiec 2017 | #3
    Wysoka jakość usługi,
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • klient1138 - klient od kwiecień 2017 napisał, że: Dodano: 12 lipiec 2017 | #4
    Bardzo podoba mi się panel administracyjny.
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • klient0939 - klient od styczeń 2017 napisał, że: Dodano: 09 lipiec 2017 | #5
    Wprawdzie nie jest najtaniej, ale jakość usług nieporównywalna z moim poprzednim hostingiem.
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Jacoo - klient od maj 2017 napisał, że: Dodano: 06 lipiec 2017 | #6
    Korzystam od 2 miesięcy i mogę z czystym sumieniem polecić. Strony działają szybko. Panel jest po prostu piękny i bardzo łatwy w obsłudze. Dodatkowym ogromnym plusem jest SSH do każdego pakietu. Z supportu nie korzystałem - panel jest wystarczająco prosty żeby poradzić sobie samemu ze wszystkim.
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • 1Kolo - klient od grudzień 2014 napisał, że: Dodano: 03 lipiec 2017 | #7
    Korzystam od paru lat. Przez ten czas nie zauważyłem żadnych istotnych problemów z działaniem. Dobry kontakt ze wsparciem. Zawsze konkretne odpowiedzi, bez lania wody.
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • klient1196 - klient od maj 2015 napisał, że: Dodano: 30 czerwiec 2017 | #8
    W atthost.pl jestem bodajże od 2 lat. W tym czasie nie odnotowałem żadnych poważniejszych awarii. To co przede wszystkim za wykupieniem usług to dobry kontakt z supportem, fajny, autroski panel i dobry webmail (ze skutecznymi filtrami antyspamowymi). Firma dba o nowoczesny sprzęt, aktualne oprogramowanie i wysoki poziom bezpieczeństwa. Polecam!
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • klient0006 - klient od czerwiec 2016 napisał, że: Dodano: 26 czerwiec 2017 | #9
    Jesteśmy zadowoleni ze współpracy z AttHost. Wszystko działa jak należy.
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • klient0826 - klient od lipiec 2016 napisał, że: Dodano: 22 czerwiec 2017 | #10
    Przeniosłem do AttHost swoje usługi i kilkunastu klientów. Korzystamy z usług ponad rok i wszyscy są zadowoleni. Poleciłem również usługi wielu znajomym, za co dostałem wcale niemałe pieniądze w programie partnerskim. Tak więc potwierdzam, że usługi atthost są bardzo dobrej jakości, a program partnerski rzeczywiście działa.
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting