Skocz do zawartości


 

Opinie o firmie SAX.PL

Opinie SAX.PL na rynku od 2013

Jesteśmy świeżą firmą hostingową z bogatym bagażem doświadczeń. Od pierwszego dnia postawiliśmy sobie za zadanie - być stabilną organizacją hostingową, która dzięki zaufaniu Klientów i umiejętnościom naszej kadry będzie powiększać grono naszych Partnerów.
Kto wie, może i Ty nam zaufasz?

Pokaż cały opis »

Średnia ocena firmy: 5/5

TOP100 - ranking:

Aktualna pozycja: #0
  • 7 osób poleca
  • 0 nie poleca
  • Ilość opinii: 7
Ocena ogólna: 5/5
  • Niezawodność: 5/5
  • Możliwości: 5/5
  • Cena / Jakość: 5/5
  • Support: 5/5
Zakres czasowy 3 miesiące 3-6 miesięcy 6-12 miesięcy powyżej 12 miesięcy
Ilość opinii 0 opinii 0 opinii 0 opinii 7 opinii
Niezawodność
Support
Możliwości techniczne
Cena / Jakość
  • klient5520 - klient od wrzesień 2014 napisał, że: Dodano: 16 grudzień 2014 | #1
    Chciałbym polecić usługi firmy SAX. Używam hostingu od jesieni i przez ten czas moja opinia jest pozytywna. Korzystałem z pomocy helpdesku - uzyskałem ją szybko i z konkretem. Dzięki czemu moja strona działa bezproblemowo, co na poprzednim hostingu było wiecznym problemem. Mam nadzieję, że moja opinia pozostanie na tym samym poziomie co hosting.
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • klient6104 - klient od luty 2014 napisał, że: Dodano: 10 lipiec 2014 | #2
    k-leszczynski.pl Jestem jak najbardziej zadowolony z usług świadczonych przez tą firmę hostingową. Przez cały okres umowy nie zdarzyła się żadna awaria, nie miałem też żadnych problemów z hostingiem. A cena za świadczone usługi jest zaskakującą niska. Gorąco polecam !!
    Strona Klienta: k-leszczynski.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • klient0438 - klient od październik 2013 napisał, że: Dodano: 01 czerwiec 2014 | #3
    Cóż mogę napisać o SAX.PL - używam, korzystam i jestem zadowolony. Miły i szybki kontakt - wszystko działa tak jak trzeba! Polecam!
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • klient9833 - klient od kwiecień 2014 napisał, że: Dodano: 22 maj 2014 | #4
    viakrak.pl Na tą chwilę są to początki z tym hostingiem. Jednak na dzień dzisiejszy jestem bardzo zadowolony - wszystko działa tak jak trzeba a i support pomaga nawet instalować skrypty, z którymi nie mogłem sobie poradzić.
    Strona Klienta: viakrak.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • klient5541 - klient od wrzesień 2013 napisał, że: Dodano: 13 maj 2014 | #5
    www.zwierzyniec-kopytkowo.pl Polecam, rzetelna firma i wszystko działa prawidłowo - nie ma się do czego przyczepić.
    Strona Klienta: www.zwierzyniec-kopytkowo.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • klient2914 - klient od październik 2013 napisał, że: Dodano: 03 styczeń 2014 | #6
    www.ehemoroidy.com.pl Z dystansem podszedłem do tego hostingu jednak zostałem pozytywnie zaskoczony. Zero problemu z zakupem i uruchomieniem usługi. Szybki support i jak dotąd niezawodność.Użytkuję hosting w opcji PRO-UNO. Polecam, bo z tego co widzialem na fb w dalszym ciągu mają promocję -50%.
    Strona Klienta: www.ehemoroidy.com.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • im2low4u - klient od październik 2013 napisał, że: Dodano: 29 grudzień 2013 | Edytowano: 03 styczeń 2014 | #7
    bogusweb.pl Korzystam od nie dawna, ale to co zauważylem to same plusy. A więc jestem mega zadowolony i jeszcze ta cena!
    Strona Klienta: bogusweb.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting