Skocz do zawartości


 

Opinie o firmie FC.pl

Opinie FC.pl na rynku od 2003

Dla użytkowników portalu po podaniu kodu zniżkowego "WebHostingTalk.pl" dodatkowa zniżka 25%.

 
Firma Future Communication (fc.pl) istnieje już ponad 9 lat na rynku, ma kilka tysięcy klientów, wiele serwerów (także rządowych ze specyficznymi wymaganiami np. właśnie zakończono świadczenie usługi utrzymania serwera dla Urzędu Komunikacji Elektronicznej na EURO2012). Specjalizuje się w obsłudze stron z dużym obciążeniem, skutecznie rozwiązując problemy. Dlatego jesteśmy pewnie, że i Ty będziesz zadowolony. Zapraszamy do zapoznania się z ich referencjami http://fc.pl/referencje/ i rejestracją konta http://panel.fc.pl/

Pokaż cały opis »

Średnia ocena firmy: 4,91/5

TOP100 - ranking:

Aktualna pozycja: #69
  • 31 osób poleca
  • 0 nie poleca
  • Ilość opinii: 31
Ocena ogólna: 4,91/5
  • Niezawodność: 4,92/5
  • Możliwości: 4,88/5
  • Cena / Jakość: 4,92/5
  • Support: 4,92/5
Zakres czasowy 3 miesiące 3-6 miesięcy 6-12 miesięcy powyżej 12 miesięcy
Ilość opinii 0 opinii 0 opinii 0 opinii 31 opinii
Niezawodność
Support
Możliwości techniczne
Cena / Jakość
  • klient2511 - klient od luty 2015 napisał, że: Dodano: 14 luty 2015 | #1
    wynalazki.andrej.edu.pl Jak na razie same pozytywy. Przeniosłem właśnie (ta.... ja przeniosłem - wszystko zrobili Admini z FC) trzy strony. Nie zauważyłem nawet kiedy to się działo.
    Uszkodziłem sobie szablon templatki jednej ze stron (od strony zaplecza) - grzebali, kopali, kombinowali i... oczywiście znaleźli. Wszystko szybko, z wyrozumiałością dla niedouczonego... Słowem - POLECAM.
    Żeby nie było zbyt różowo - cena mogła by być ciut niższa. Choć w moim przypadku, to i tak wychodzi tanio. W innych ifrmach kazali sobie płacić za przenosiny ;-(
    Strona Klienta: wynalazki.andrej.edu.pl
    • Ocena ogólna: 4,75/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 4/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • GreguS - klient od grudzień 2002 napisał, że: Dodano: 30 grudzień 2014 | #2
    osmoza.pl Obsługa bardzo szybko reaguje na zgłoszenia, jeśli chodzi o sprzętowe funkcjonoeanie hostingu, to mam spore zastrzeżenia do płynności jego działania, natomiast jeśli chodzi o stusunek ceny do jakości oraz wielkości oferowanych hostingów, jest naprawdę nieźle. Dla wymagających użytkowników chyba lepiej poszukać większego dostawcy.
    Strona Klienta: osmoza.pl
    • Ocena ogólna: 3,75/5
    • Możliwości: 3/5
    • Support: 4/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 3/5
    w kategorii: Hosting
  • timu - klient od grudzień 2013 napisał, że: Dodano: 03 styczeń 2014 | #3
    futuracosmetici.pl Polecam hosting. To już moje kolejne konto u nich i zapraszam na moją stronę futuracosmetici.pl
    Strona Klienta: futuracosmetici.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • t-shirt - klient od maj 2010 napisał, że: Dodano: 16 grudzień 2013 | #4
    tiszert.pl Korzystam z serwerów FC od kilku lat. Nigdy nie miałem żadnych problemów. W przeciwieństwie do dużych graczy FC ma indywidualne podejście do klientów i można liczyć na elastyczność w dostosowaniu usług do potrzeb. Polecam!

    Pozdrawiam,

    Jan Adamowicz
    www.tiszert.pl
    Strona Klienta: tiszert.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • klient7371 - klient od grudzień 2009 napisał, że: Dodano: 10 grudzień 2013 | #5
    www.kredyt-mieszkaniowy.info Ceny niskie, support też jak najbardziej ok - także śmiało mogę polecić
    Strona Klienta: www.kredyt-mieszkaniowy.info
    • Ocena ogólna: 4,25/5
    • Możliwości: 4/5
    • Support: 4/5
    • Cena/Jakość: 4/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • klient0202 - klient od czerwiec 2005 napisał, że: Dodano: 12 listopad 2013 | #6
    emkaplus.fc.pl Witam,
    współpraca układa mi się bardzo dobrze od 2005 roku. Korzystam jeszcze z innych serwerów.
    Obsługa na 6, nigdy nie pozostałem bez pomocy z Ich strony. Tak trzymać!
    Strona Klienta: emkaplus.fc.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • designGA - klient od styczeń 2009 napisał, że: Dodano: 24 październik 2013 | #7
    grupa-art.com Polecam wszystkim Future Communication, bardzo dobra współpraca, korzystamy z ich usług już 4 rok, wszystko na najwyższym poziomie, szybko i sprawnie działający HELPDESK, nic dodać... nic ująć, zachęcam wszystkich, którzy zastanawiają się nad wyborem firmy hostingowej.
    Łukasz Kijek
    Strona Klienta: grupa-art.com
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • north - klient od luty 2010 napisał, że: Dodano: 19 październik 2013 | #8
    northpole.pl Muszę powiedzieć że jestem całkowicie zadowolony. Usługi które oferują są dla moich potrzeb wystarczające. Helpdesk nie zawiódł mnie jak do tej pory. Jest stabilnie, co dla mnie ważne. Mam porównanie z innymi firmami hostingowymi i muszę powiedzieć że stosunek jakości do ceny mają świetny.
    Pozdrawiam i życzę Im pomyślności i stałego rozwoju w najbliższym roku.
    Grzegorz Grabowski
    www.northpole.pl
    Strona Klienta: northpole.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • klient2545 - klient od kwiecień 2010 napisał, że: Dodano: 12 październik 2013 | #9
    szachy.szczecin.pl Muszę powiedzieć, że zawsze moja opinia na temat świadczonych przez firmę usług była jak najlepsza. Cena - jakość wypada na piątkę. Wszystkie usługi działają bez zarzutu.<br />Pozdrawiam<br />Robert Jacek
    Strona Klienta: szachy.szczecin.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • klient2545 - klient od kwiecień 2010 napisał, że: Dodano: 12 październik 2013 | #10
    szachy.szczecin.pl Muszę powiedzieć, że zawsze moja opinia na temat świadczonych przez firmę usług była jak najlepsza. Cena - jakość wypada na piątkę. Wszystkie usługi działają bez zarzutu.
    Pozdrawiam
    Robert Jacek
    Strona Klienta: szachy.szczecin.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting