Skocz do zawartości


 

Opinie o firmie serv4web.pl

Opinie serv4web.pl na rynku od 16/08/2011

Serv4Web.pl jest to firma zajmująca się sprzedażą hostingów www, wirtualnych maszyn (VPS) oraz dedykowanych. Nasza oferta jest przystosowana dla różnego rodzaju osób, zależnie od ich potrzeb. Dość częste promocje są doceniane przez naszych klientów którzy również chwalą sobie naszą tanią ofertę dzięki czemu jesteśmy w stanie dynamicznie się rozwijać

Pokaż cały opis »

Średnia ocena firmy: 3,5/5

TOP100 - ranking:

Aktualna pozycja: #0
  • 8 osób poleca
  • 7 nie poleca
  • Ilość opinii: 15
Ocena ogólna: 3,5/5
  • Niezawodność: 3,53/5
  • Możliwości: 3,27/5
  • Cena / Jakość: 4,2/5
  • Support: 3/5
Zakres czasowy 3 miesiące 3-6 miesięcy 6-12 miesięcy powyżej 12 miesięcy
Ilość opinii 0 opinii 0 opinii 0 opinii 15 opinii
Niezawodność
Support
Możliwości techniczne
Cena / Jakość
  • klient1845 - klient od styczeń 2013 napisał, że: Dodano: 04 lipiec 2013 | #1
    Mialem tam serwer vps przez pewien czas i niestety ciagle problemy z laczeniem sie do ssh czy tez chwilowy brak polaczenia no i niestety brak supportu oraz profesjonalizmu.
    • Ocena ogólna: 2,25/5
    • Możliwości: 3/5
    • Support: 1/5
    • Cena/Jakość: 3/5
    • Niezawodność: 2/5
    w kategorii: VPS
  • Zemniok - klient od marzec 2013 napisał, że: Dodano: 26 marzec 2013 | #2
    Witam,
    Kupiłem już drugi serwer vps w tej firmie i nie mam żadnych problemów do dzisiaj. Miesiąc temu miałem mały problem to w ciągu 24h dostałem odpowiedź od supportu.
    Za taką cenę serwera to i tak za dużo.
    Polecam.
    • Ocena ogólna: 4,75/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 4/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: VPS
  • lorpio - klient od marzec 2013 napisał, że: Dodano: 22 marzec 2013 | #3
    Niestety, po paru miesiącach korzystania z usług serv4web.pl jestem zmuszony zmieniać swoją opinię na temat tej firmy.
    Jeśli chodzi o support, to praktycznie go niema... Na odpowiedź na maile musiałem czekać ponad tydzień, a wiadomość i tak nic ciekawego nie wniosła do tematu. Straciłem u nich dane, nie po raz pierwszy. Maszyna nie działała najlepiej, support stara się robić klientom wodę z mózgu i wciska im dziwne bajeczki.
    • Ocena ogólna: 1,5/5
    • Możliwości: 1/5
    • Support: 1/5
    • Cena/Jakość: 3/5
    • Niezawodność: 1/5
    w kategorii: VPS
  • whsK - klient od marzec 2013 napisał, że: Dodano: 15 marzec 2013 | #4
    Kupilłem 8 Dni temu VPS'a na tej stronie, oczywiście wszystko pięknie tylko jest on "niekompletny"!

    Chciałem sobie ładnie skonfigurować vpsa ale co się okazało? EWIDENTNY BRAK INTERNETU, zero połączeń z zewnątrz.

    Support? Totalna porażka, zero odpowiedzi od 5 dni, jakieś kpiny.. w regulaminie napisali że mają prawo odpowiedzieć w przeciągu 24h a naprawić usterkę w czasie 48h.

    STANOWCZO ODRADZAM, PIENIĄDZE TYLKO W BŁOTO POŻYTKU ZERO!
    • Ocena ogólna: 1,25/5
    • Możliwości: 1/5
    • Support: 1/5
    • Cena/Jakość: 2/5
    • Niezawodność: 1/5
    w kategorii: VPS
  • lordzik112 - klient od styczeń 2013 napisał, że: Dodano: 14 marzec 2013 | #5
    Teraz moja kolej korzystam z Tej firmy około roku czasu Zacznę od początku:

    Obsługa (Jak odpisuje to jest) teraz zakupiłem pamięc ram i procesor oczywiście pieniądze zabrane a Dodatkowego procka i ramu do dziś dzień nie ma Kolejna co jest najgorsze prosiłem o przekazanie 150zł z mojego drugiego konta i TU o dziwo PIENIĄDZE ZNIKŁY Z TEGO I Z TEGO KONTA NA OBU KONTACH MIAŁEM ŁĄCZNIE 300ZŁ CO SIĘ OKAZAŁO OD 6 DNI NIKT MI NIE ODPISUJE CO SIĘ STAŁO



    SAM STANOWCZO NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



    JEŚLI CHCECIE COŚ ODPISAĆ NA MOJĄ OPINIĘ PROSZĘ A NAWET CZEKAM !!!
    • Ocena ogólna: 2,5/5
    • Możliwości: 1/5
    • Support: 1/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 3/5
    w kategorii: VPS
  • lordzik112 - klient od styczeń 2013 napisał, że: Dodano: 14 marzec 2013 | #6
    Teraz moja kolej korzystam z Tej firmy około roku czasu Zacznę od początku:
    Obsługa (Jak odpisuje to jest) teraz zakupiłem pamięc ram i procesor oczywiście pieniądze zabrane a Dodatkowego procka i ramu do dziś dzień nie ma Kolejna co jest najgorsze prosiłem o przekazanie 150zł z mojego drugiego konta i TU o dziwo PIENIĄDZE ZNIKŁY Z TEGO I Z TEGO KONTA NA OBU KONTACH MIAŁEM ŁĄCZNIE 300ZŁ CO SIĘ OKAZAŁO OD 6 DNI NIKT MI NIE ODPISUJE CO SIĘ STAŁO

    SAM STANOWCZO NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    JEŚLI CHCECIE COŚ ODPISAĆ NA MOJĄ OPINIĘ PROSZĘ A NAWET CZEKAM !!!
    • Ocena ogólna: 2,5/5
    • Możliwości: 1/5
    • Support: 1/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 3/5
    w kategorii: VPS
  • user5570 - klient od maj 2012 napisał, że: Dodano: 31 sierpień 2012 | #7
    Polecam tą firmę w stu procentach. Jest to nieliczna firma, w której przede wszystkim najważniejsza jest jakość i stabilność a zarazem niska cena. Wynajmowałem usługę VPS w kilkunastu hostingach, z przykrością muszę stwierdzić, ze na każdej z nich było spore przeciążenie łącza, co chwilę występowały lagi - coś koszmarnego dla serwerów gier. Gdy przeniosłem się do tej firmy to żadnych problemów nie było, jedynie raz w przeciągu 4 miesięcy zdarzyła się awaria techniczna, która w ciągu 2 godzin została naprawiona.

    Jeżeli chodzi o tą firmę to śmiało można powiedzieć że jest to
    dobry wybór.

    Poza tym od siebie dodam jedynie tyle, że stabilność oraz nie przeciążone maszyny a zarazem niska cena to najważniejsza rzecz dla klienta. Oby takich firm było jak najwięcej.

    Pozdrawiam.

    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: VPS
  • whatdefak - klient od luty 2012 napisał, że: Dodano: 30 sierpień 2012 | #8
    Użytkuje usługi Serv4Web od prawie połowy roku i jestem bardzo zadowolony, nie wiem dlaczego tak fałszują te opinie na temat tej firmy, na początku byłem specyficznie nastawiony ale jak widać od pól roku opłacam serwer, i dokupiłem drugi po około 4 miesiącach w promocji pod następny portal, obydwa spisują się bardzo OK, wysoki uptime.
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: VPS
  • InFinityWar - klient od styczeń 2012 napisał, że: Dodano: 30 sierpień 2012 | Edytowano: 31 sierpień 2012 | #9
    Przepraszam za poprzednią recenzje na temat serwera dedykowanego, poniosło mnie. VPS w tej firmie wykupuje już od dawna, jestem bardzo zadowolony jeśli chodzi o stosunek jakości do ceny. Polecam.
    • Ocena ogólna: 4,75/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 4/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: VPS
  • lorpio - klient od lipiec 2012 napisał, że: Dodano: 14 lipiec 2012 | #10
    Dobry i tani hosting, oprócz tego naprawdę świetny kontakt z administracją. Jak najbardziej polecam usługi tej firmy...
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: VPS