Skocz do zawartości

Web Hosting Talk

  • arubacloud.pl

    Partner technologiczny

    Aruba Cloud jest marką usług cloud na rynku europejskim. Została stworzona w celu dostarczenia firmom kompleksowych rozwiązań Cloud niezależnie od ich planów i projektów.

 

Opinie o firmie Hekko.pl

Opinie Hekko.pl na rynku od 2007

Firma Hekkonet powstała w 2007 roku jako dostawca usług hostingowych. Na rynku tych usług działa obecnie wiele podmiotów lub osób prywatnych które oferują usługi hostingowe w bardzo niskich cenach, bez okresu testowego. Wiąże sie to głównie z brakiem supportu i ciągłymi awariami co powoduje, ze klienci tych firm są zawiedzeni i zmieniają usługodawce co jakiś czas. Głównym celem Naszej firmy jest uzupełnienie luki miedzy istniejącymi platformami hostingowymi i zapewnienie należytego poziomu usług, stabilności w działaniu oraz wsparcia technicznego. Wystawiamy faktury VAT.

Pokaż cały opis »

Średnia ocena firmy: 4,7/5

TOP100 - ranking:

Aktualna pozycja: #5
  • 1106 osób poleca
  • 61 nie poleca
  • Ilość opinii: 1167
Ocena ogólna: 4,7/5
  • Niezawodność: 4,77/5
  • Możliwości: 4,62/5
  • Cena / Jakość: 4,73/5
  • Support: 4,68/5
Zakres czasowy 3 miesiące 3-6 miesięcy 6-12 miesięcy powyżej 12 miesięcy
Ilość opinii 66 opinii 76 opinii 155 opinii 870 opinii
Niezawodność
Support
Możliwości techniczne
Cena / Jakość
  • rachunkowiecpl - klient od maj 2017 napisał, że: Dodano: 25 maj 2017 | #21
    www.rachunkowiec.pl Bardzo dobra firma. Od lat korzystam i zawsze wszystko jest OK.
    Strona Klienta: www.rachunkowiec.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • klient1019 - klient od maj 2017 napisał, że: Dodano: 24 maj 2017 | #22
    mojanh.pl szybkość i bezawaryjność
    Strona Klienta: mojanh.pl
    • Ocena ogólna: 4/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 3/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 3/5
    w kategorii: Hosting
  • klient2381 - klient od maj 2017 napisał, że: Dodano: 22 maj 2017 | #23
    Opinia adekwatna do oceny punktowej - czyli ... dno!
    • Ocena ogólna: 1,75/5
    • Możliwości: 2/5
    • Support: 1/5
    • Cena/Jakość: 1/5
    • Niezawodność: 3/5
    w kategorii: Hosting
  • klient5284 - klient od maj 2014 napisał, że: Dodano: 22 maj 2017 | #24
    www.neologistics.eu Profesjonalne usługi za rozsądną cenę. Polecam
    Strona Klienta: www.neologistics.eu
    • Ocena ogólna: 4/5
    • Możliwości: 4/5
    • Support: 4/5
    • Cena/Jakość: 4/5
    • Niezawodność: 4/5
    w kategorii: Hosting
  • room - klient od maj 2014 napisał, że: Dodano: 22 maj 2017 | #25
    roomfactory.pl Korzystam z usług Hekko od ponad 8 lat i jestem zadowolona z poziomu usług i wsparcia. Firma dba o nowoczesny sprzęt, aktualne oprogramowanie i wysoki poziom bezpieczeństwa. Wsparcie użytkowników od samego początku jest na wysokim poziomie. Firma godna polecenia.
    Strona Klienta: roomfactory.pl
    • Ocena ogólna: 4,75/5
    • Możliwości: 4/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • maciejk - klient od maj 2017 napisał, że: Dodano: 20 maj 2017 | #26
    mieszkaniakrk.pl Jakość usług jak dla mnie na najwyższym poziomie.
    Strona Klienta: mieszkaniakrk.pl
    • Ocena ogólna: 4/5
    • Możliwości: 4/5
    • Support: 4/5
    • Cena/Jakość: 4/5
    • Niezawodność: 4/5
    w kategorii: Hosting
  • klient1194 - klient od maj 2017 napisał, że: Dodano: 20 maj 2017 | #27
    Dobry i szybki kontakt z pomocą techniczną. Mają niedrogie pakiety hostingowe. Jestem zadowolona z usługi
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • klient3969 - klient od maj 2011 napisał, że: Dodano: 18 maj 2017 | #28
    doitcrew.pl To kpina - należy omijać z daleka. Jakoś usług, suportu poszła na dno a do tego ceny poszły w górę. Dodzwonienie się graniczy z cudem a maile traktowane są "per noga". To czy sprawa zostanie rozwiązana zależy od tego do kogo "wpadnie mail". Jeżeli do Pana Gałązki - to czeka Was ciężka przeprawa, żeby mu cokolwiek wytłumaczyć.
    Szalę goryczy przeważyła blokada serwera - nie wiem czy z powodu niezaksięgowania wpłaty kartą kredytową czy z powodu problemów technicznych (zresztą już zdarzały się przypadki kiedy opłata kartą za 2 domeny powodowała przedłużenie tylko 1 - trzeba było dobijać się do supportu).
    Zabieram klamoty i przenoszę się.
    NIE POLECAM nikomu.
    Strona Klienta: doitcrew.pl
    • Ocena ogólna: 1/5
    • Możliwości: 1/5
    • Support: 1/5
    • Cena/Jakość: 1/5
    • Niezawodność: 1/5
    w kategorii: Hosting
  • norbit140 - klient od styczeń 2016 napisał, że: Dodano: 18 maj 2017 | #29
    webvist.pl O firmie hekko można śmiało powiedzieć najcieplejsze słowa - szyba reakcja na codzienne problemy, doskonała obsługa na infolinii oraz konkurencyjne ceny usług. Serdecznie polecamy!
    Strona Klienta: webvist.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Reseller
  • norbit140 - klient od styczeń 2016 napisał, że: Dodano: 18 maj 2017 | #30
    advist.pl Rewelacyjny hosting, świetna obsługa (reakcja na problemy w kilka minut) - śmiało możemy polecić tego usługodawcę.
    Strona Klienta: advist.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting