Skocz do zawartości


 

Opinie o firmie Hekko.pl

Opinie Hekko.pl na rynku od 2007

Firma Hekkonet powstała w 2007 roku jako dostawca usług hostingowych. Na rynku tych usług działa obecnie wiele podmiotów lub osób prywatnych które oferują usługi hostingowe w bardzo niskich cenach, bez okresu testowego. Wiąże sie to głównie z brakiem supportu i ciągłymi awariami co powoduje, ze klienci tych firm są zawiedzeni i zmieniają usługodawce co jakiś czas. Głównym celem Naszej firmy jest uzupełnienie luki miedzy istniejącymi platformami hostingowymi i zapewnienie należytego poziomu usług, stabilności w działaniu oraz wsparcia technicznego. Wystawiamy faktury VAT.

Pokaż cały opis »

Średnia ocena firmy: 4,69/5

TOP100 - ranking:

Aktualna pozycja: #5
  • 1119 osób poleca
  • 65 nie poleca
  • Ilość opinii: 1184
Ocena ogólna: 4,69/5
  • Niezawodność: 4,77/5
  • Możliwości: 4,61/5
  • Cena / Jakość: 4,72/5
  • Support: 4,67/5
Zakres czasowy 3 miesiące 3-6 miesięcy 6-12 miesięcy powyżej 12 miesięcy
Ilość opinii 64 opinii 70 opinii 161 opinii 889 opinii
Niezawodność
Support
Możliwości techniczne
Cena / Jakość
  • madweb - klient od lipiec 2011 napisał, że: Dodano: 09 lipiec 2017 | #11
    W miarę tanio, czasem problemy z dostępem do usług
    • Ocena ogólna: 4/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 4/5
    • Cena/Jakość: 4/5
    • Niezawodność: 3/5
    w kategorii: Hosting
  • klient2017 - klient od lipiec 2017 napisał, że: Dodano: 06 lipiec 2017 | #12
    tworzenie-stron.dlafirm.org Na samym początku chciałbym zauważyć, że jest to opinia osoby, która dopiero zaczyna współpracę z tą firmą. Więc piszę tylko o tym co wiem z własnego doświadczenia, które dla kogoś może być zbyt ograniczone na tą chwilę. Wykupiłem pakiet hostingowy Optimum dla kilku niewymagających prostych stron www. Moim zdaniem hosting ten posiada bardzo dobry stosunek możliwości do ceny. To znaczy, cena hostingu jest nadal dość niska/średnia (nie mam tu na myśli cen domen) w stosunku do trochę średnich możliwości technicznych które już przetestowałem.
    Dlaczego piszę, że cena jest ciągle dość niska? Chodzi mi o to, że na przełomie 2016/2017 rozpoczęła się tendencja wśród polskich firm które miały niskie ceny, do podnoszenia cen dwukrotnie a nawet trzykrotnie za te same usługi, tłumaczona przez nie, cytuję
    Strona Klienta: tworzenie-stron.dlafirm.org
    • Ocena ogólna: 4,5/5
    • Możliwości: 4/5
    • Support: 4/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • MJG - klient od lipiec 2017 napisał, że: Dodano: 05 lipiec 2017 | #13
    www.tatry-przewodnik.com.pl Współpracuję z Hekko od kilku lat i nie mam żadnych zastrzeżeń, Polecam!
    Strona Klienta: www.tatry-przewodnik.com.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • klamra10 - klient od lipiec 2015 napisał, że: Dodano: 01 lipiec 2017 | #14
    księgowosc-agnes.pl wszystko działa poprawnie
    Strona Klienta: księgowosc-agnes.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • halleyek - klient od czerwiec 2017 napisał, że: Dodano: 30 czerwiec 2017 | #15
    Absolutnie nie polecam.
    Fakty są takie:
    * stały klient od kilku lat
    * rok do roku wzrost o 60%
    * chwalą się że cena jest regularna i wszyscy płacą tyle samo, a nowi klienci płacą mniej za to samo niż stali

    Podsumowując: nie nabierz się na hasło
    • Ocena ogólna: 2,5/5
    • Możliwości: 2/5
    • Support: 3/5
    • Cena/Jakość: 1/5
    • Niezawodność: 4/5
    w kategorii: Hosting
  • klient2838 - klient od marzec 2011 napisał, że: Dodano: 30 czerwiec 2017 | Edytowano: 30 czerwiec 2017 | #16
    Było nieźle jednakże od początku 2017 roku firma zaczęła podnosić znacznie ceny swoich usług. Przykro mi to pisać, bo mam u nich hosting i domeny od kilku lat, ale takiego wzrostu cen jeszcze w hekko nie było. Zdecydowanie nie polecę już hekko bo w cenach jakie mają teraz wybór jest duży i możliwości hostingów znacznie większe od oferty hekko.<br /><br />Uwaga też przy odnowieniu domeny, jeśli nie odnowicie domeny na trzy dni przed wygaśnięciem to w ciągu tych trzech ostatnich dni cena za odnowienie jeszcze wzrasta, więc jeśli macie przedłużyć domenę to nie czekajcie do ostatniej chwili, bo w hekko jest drożej. Nie wiem skąd taki pomysł, myślę jednak, że jeśli nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze.
    • Ocena ogólna: 3,5/5
    • Możliwości: 4/5
    • Support: 4/5
    • Cena/Jakość: 1/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Domeny
  • El Endi Ed Fly√E - klient od październik 2016 napisał, że: Dodano: 26 czerwiec 2017 | #17
    Polecam zarówno do celów prywatnych jak i komercyjnych.<br />Wysoka niezawodność w przystępnej cenie (full controll już od 10,00PLN/m-c).<br />Lojalna firma (mimo, iż mój pakiet został usunięty z oferty, ja zachowałem go w nie zmienionej formie i cenie).<br />VPS-y ”żyją“ nawet miesiąc po blokadzie (możliwa reaktywacja bez konieczności ponownej konfiguracji).<br />Aktywacja w 15 minut, dowolny OS w najnowszej wersji (wszystkie Linuxy za darmo), instalacja poprzez panel administracyjny.<br />(root@SSH)<br />Stabilne i bezawaryjne nawet przy morderczej eksplaatacji (nie tylko www, używam VPS-a do celów analitycznych wysokiej wydajności, czsem nawet 24/7).
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: VPS
  • klient0588 - klient od czerwiec 2015 napisał, że: Dodano: 26 czerwiec 2017 | #18
    www.szkolenia24.info.pl Wszystko bezproblemowo
    Strona Klienta: www.szkolenia24.info.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Lunaland - klient od maj 2013 napisał, że: Dodano: 25 czerwiec 2017 | #19
    www.lunaland.pl W ciągu 4 lat korzystania z usług firmy Hekko nigdy nie miałam problemu z hostingiem a odpowiedzi na tematy techniczne otrzymuję bardzo szybko. Obecnie przedłużyłam umowę na kolejny rok
    Strona Klienta: www.lunaland.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • hgala - klient od lipiec 2012 napisał, że: Dodano: 23 czerwiec 2017 | #20
    www.hgala.pl Jedna z lepszych ofert na runku.
    Strona Klienta: www.hgala.pl
    • Ocena ogólna: 4,75/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 4/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting