Skocz do zawartości

Web Hosting Talk

  • arubacloud.pl

    Partner technologiczny

    Aruba Cloud jest marką usług cloud na rynku europejskim. Została stworzona w celu dostarczenia firmom kompleksowych rozwiązań Cloud niezależnie od ich planów i projektów.

 

Opinie o firmie Hekko.pl

Opinie Hekko.pl na rynku od 2007

Firma Hekkonet powstała w 2007 roku jako dostawca usług hostingowych. Na rynku tych usług działa obecnie wiele podmiotów lub osób prywatnych które oferują usługi hostingowe w bardzo niskich cenach, bez okresu testowego. Wiąże sie to głównie z brakiem supportu i ciągłymi awariami co powoduje, ze klienci tych firm są zawiedzeni i zmieniają usługodawce co jakiś czas. Głównym celem Naszej firmy jest uzupełnienie luki miedzy istniejącymi platformami hostingowymi i zapewnienie należytego poziomu usług, stabilności w działaniu oraz wsparcia technicznego. Wystawiamy faktury VAT.

Pokaż cały opis »

Średnia ocena firmy: 4,7/5

TOP100 - ranking:

Aktualna pozycja: #5
  • 1103 osób poleca
  • 61 nie poleca
  • Ilość opinii: 1164
Ocena ogólna: 4,7/5
  • Niezawodność: 4,77/5
  • Możliwości: 4,62/5
  • Cena / Jakość: 4,73/5
  • Support: 4,68/5
Zakres czasowy 3 miesiące 3-6 miesięcy 6-12 miesięcy powyżej 12 miesięcy
Ilość opinii 69 opinii 73 opinii 153 opinii 869 opinii
Niezawodność
Support
Możliwości techniczne
Cena / Jakość
  • klient8565 - klient od czerwiec 2012 napisał, że: Dodano: 08 czerwiec 2017 | #11
    Trzymam tam bazę SQL, jedna z nielicznych firm, która udostępnia tą usługę z dostępem z zewnątrz.
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • pawelppp - klient od czerwiec 2017 napisał, że: Dodano: 06 czerwiec 2017 | #12
    www.plocienniczak.pl Ogólnie jest fajnie i sprawnie choć niedokońca zrozumiałe wszystkie procedury
    Strona Klienta: www.plocienniczak.pl
    • Ocena ogólna: 3,75/5
    • Możliwości: 4/5
    • Support: 2/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 4/5
    w kategorii: Hosting
  • klient1553 - klient od czerwiec 2017 napisał, że: Dodano: 02 czerwiec 2017 | #13
    www.tanie-konto.pl Tanio i stabilnie bez większych problemów.
    Strona Klienta: www.tanie-konto.pl
    • Ocena ogólna: 4/5
    • Możliwości: 4/5
    • Support: 4/5
    • Cena/Jakość: 4/5
    • Niezawodność: 4/5
    w kategorii: Domeny
  • Nowbudsan - klient od czerwiec 2017 napisał, że: Dodano: 02 czerwiec 2017 | #14
    nowbud-sandomierz.pl Prostota i przejrzystość w zakładaniu hostingu. Dobra obsługa techniczna.
    Strona Klienta: nowbud-sandomierz.pl
    • Ocena ogólna: 4,75/5
    • Możliwości: 4/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • marcinobara - klient od październik 2016 napisał, że: Dodano: 01 czerwiec 2017 | #15
    www.oc-odszkodowania.pl Jestem bardzo zadowolony z usług firmy Hekko. Duży plus za niewielką cenę hostingu i wysokoą jakość np: obsługi, która bardzo szybko odpisuje na zadane pytania. Na pewno przedłużę hosting na kolejny rok, a także postawie nowe strony www na ich serwerach.
    Strona Klienta: www.oc-odszkodowania.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • centerpl - klient od czerwiec 2016 napisał, że: Dodano: 26 maj 2017 | #16
    webkonstruktor.pl Świetne usługi, z całego serca polecam.
    Strona Klienta: webkonstruktor.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • etcetera - klient od marzec 2017 napisał, że: Dodano: 25 maj 2017 | #17
    et-cetera.pl Nic dodać nic ując - POLECAM
    Strona Klienta: et-cetera.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • rachunkowiecpl - klient od maj 2017 napisał, że: Dodano: 25 maj 2017 | #18
    www.rachunkowiec.pl Bardzo dobra firma. Od lat korzystam i zawsze wszystko jest OK.
    Strona Klienta: www.rachunkowiec.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • klient1019 - klient od maj 2017 napisał, że: Dodano: 24 maj 2017 | #19
    mojanh.pl szybkość i bezawaryjność
    Strona Klienta: mojanh.pl
    • Ocena ogólna: 4/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 3/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 3/5
    w kategorii: Hosting
  • klient2381 - klient od maj 2017 napisał, że: Dodano: 22 maj 2017 | #20
    Opinia adekwatna do oceny punktowej - czyli ... dno!
    • Ocena ogólna: 1,75/5
    • Możliwości: 2/5
    • Support: 1/5
    • Cena/Jakość: 1/5
    • Niezawodność: 3/5
    w kategorii: Hosting